Η εμφάνιση του Γιώργου Λάνθιμου στα φετινά Οσκαρ

Ποιες ήταν οι δύο κυρίες που τον συνόδευαν

Η εμφάνιση του Γιώργου Λάνθιμου στα φετινά Οσκαρ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Λάνθιμος στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ.

Ο σκηνοθέτης του Κυνόδοντα εντυπωσίασε με την σικάτη εμφάνισή του με κοστούμι από τον Ermenegildo Zegna, όμως ακόμη περισσότερες και καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι δύο συνοδοί του. Η μία ήταν η σύντροφός του και η άλλη η πρωταγωνίστρια του Dogtooth.

Στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας διακρίνεται η κοπέλα του Γιώργου Λάνθιμου, η Ariane Labed. Η συγκεκριμένη ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αθήνα, την Γερμανία και την Γαλλία. Τον Σεπτέμβριο του 2010 απέσπασε στο Φεστιβάλ Βενετίας το βραβείο Volpi καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ελληνική ταινία Attenberg της Αθηνάς Τσαγκαρή.

Δεξιά του, βρισκόταν η Αγγελική Παπούλια, πρωταγωνίστρια του Κυνόδοντα, εξαιρετικά γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο και δη τον θεατρικό.

Και οι δύο κοπέλες φορούσαν μπεζ τουαλέτα, δημιουργία των Deux Hommes, η Labed με άνοιγμα στο στήθος και η Παπούλια με περίεργες λεπτομέρειες στην μέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι δύο κυρίες έκλεψαν την παράσταση και αποτέλεσαν μία από τις πιο λαμπερές και ταυτόχρονα διακριτικές εμφανίσεις της βραδιάς. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα της απονομής; Μπορεί να μην πήρε το Οσκαρ, αναμφισβήτητα όμως κέρδισε την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top