Αποκάλυψη: ποια θα βαφτίσει το μωρό του Elton John;

Ούτε που σας πάει το μυαλό!

Αποκάλυψη: ποια θα βαφτίσει το μωρό του Elton John;
Ο Elton John και ο σύντροφος του David Furnish, το έφεραν από δω, το έφεραν από΄κει, το μελέτησαν προσεχτικά και τελικά την πήραν την απόφαση! Θέλουν για νονά του παιδιού τους την… Lady Gaga!

Οι δυο γονείς που επιθυμούν το καλύτερο για τον νεογέννητο Ζachary, θεωρούν πως η εκκεντρική τραγουδίστρια αποτελεί ιδανική επιλογή: εκτός από παθιασμένη υποστηρίχτρια των δικαιωμάτων των gay, η 24χρονη σταρ έχει αναλάβει ενεργό δράση κατά του AIDS και υπέρ της εκστρατείας ενημέρωσης εναντίον του ιού.

Αυτά είδε και ο Sir Elton John, που σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, την πήρε τηλέφωνο και της έκανε την πρόταση! Αν και το ζευγάρι δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει την είδηση, ο σύντροφος του Elton John ερωτηθείς σχετικά, απάντησε όλο νόημα: «δεν το έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα δημόσια, αλλά οι πηγές σας είναι πολύ καλές!». Ωστόσο όπως είπε προτιμά μέχρι στιγμής να μην κάνει καμία άλλη δήλωση επί του θέματος.

Αν όπως όλα δείχνουν η Lady Gaga βαφτίσει τελικά τον γιο του διάσημου ζεύγους, τότε το λάδι που θα του βάλει, αναμένεται να έχει μπόλικη δόση τρέλας! Ειδικά αν εμφανιστεί στην τελετή με ένα από τα εκκεντρικά της συνολάκια (τύπου φόρεμα-κρέας), τότε είναι που η βάφτιση θα γίνει το event της χρονιάς!

Για την ιστορία να πούμε πάντως πως Elton John και Lady Gaga, είναι παλιοί γνώριμοι. Εκτός από τον θαυμασμό που της τρέφει ο μεγάλος μουσικός, οι δυο τους είχαν συναντηθεί πέρυσι στα βραβεία Grammy και είχαν κάνει μαζί ένα ντουέτο.

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο από την εκπληκτική τους live performance...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top