Ο Κάρολος τίμησε την Catherine Zeta Jones!

Τι είπε η ηθοποιός και «έστειλε αδιάβαστους» τους πάντες;

Ο Κάρολος τίμησε την Catherine Zeta Jones!

Μια μοναδική στιγμή τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο έζησε η Catherine Zeta Jones, η οποία βρέθηκε στο Buckingham Palace.

Η διάσημη ηθοποιός τιμήθηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος, αναγνωρίζοντας την προσφορά της πανέμορφης ηθοποιού, στην τέχνη αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο, αποφάσισε να την τιμήσει με το τιμητικό αξίωμα της διοικητού στο Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE).

Με ένα υπέροχο ταγιέρ στο χρώμα του πάγου και ασορτί καπέλο, η Jones πραγματοποίησε μια από τις πιο κομψές και σικάτες εμφανίσεις της. Συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μichael Douglas και τα παιδιά τους Dylan και Carys. Εμφανώς καλύτερα στην υγεία του ο Douglas, που δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο, απέφυγε διακριτικά να κάνει κάποια δήλωση. Ωστόσο, η σύζυγός του, όταν ρωτήθηκε, δεν δίστασε να απαντήσει στους δημοσιογράφους: «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου δρόμου και όλα πηγαίνουν πολύ καλά πλέον. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα», δήλωσε.

Αυτή όμως η δήλωση που «έστειλε» τους εκπροσώπους του Τύπου ήταν η αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός σχετικά με την φετινή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ. «Φέτος θα τα δω με τις πυτζάμες μου και πιστέψτε με είναι πολύ καλύτερα έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό και θα σας πω το γιατί. Μπορείς να πας στην τουαλέτα όποτε θέλεις, να λειτουργήσεις πολύ άνετα, έχεις την ευκαιρία ακόμη και να… ξυστείς εάν κάπου έχεις φαγούρα!»

Μεταξύ μας, δεν έχει και άδικο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top