Ρούλα Κορομηλά: «Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει, με θυμώνει»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τα φετινά MAD VMA

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε το «παρών» στα MAD VMA 2022 που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Η Ρούλα Κορομηλά με τον Θέμη Γεωργαντά στη σκηνή των MAD VMA 2022

 

Τραυματίστηκε και η Κορομηλά στα MAD - Η φωτογραφία από τις κερκίδες

Όπως όλοι οι παρευρισκόμενοι, έτσι και η παρουσιάστρια έγινε μάρτυρας όσων συνέβησαν μεταξύ Light και Snik, οι οποίοι δε σεβάστηκαν τη μουσική βραδιά και πιάστηκαν στα χέρια. 

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από τα βραβεία

Η Ρούλα Κορομηλά περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πώς βίωσε όσα ακολούθησαν μέσα από το καμαρίνι της. 

Η ίδια δήλωσε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν όπλα και πως αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ευθύνη φέρει η παραγωγή που δεν προέβη στους απαραίτητους ελέγχους. 

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα»

«Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές»

«Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top