«Απολαμβάνω να τρο��άζω το κοινό»

Πασίγνωστος ηθοποιός προκαλεί με τη δήλωση του!

«Απολαμβάνω να τρομάζω το κοινό»
Στα 75 του χρόνια, είναι ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή ηθοποιούς. Ο λόγος για τον Anthony Hopkins, που για ακόμα μια φορά, υποδύεται έναν τρομαχτικό ρόλο στην νέα κινηματογραφική του ταινία, «η Τελετή».

Σε μια απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό «Radar», ο ταλαντούχος ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι δεν τα καταφέρνει τόσο καλά στους σατανικούς ρόλους όχι λόγω… διαστροφής, αλλά γιατί πολύ απλά «μελετώ χαρακτήρες, διεισδύω στο ρόλο, προσπαθώ να δίνω έμφαση στις λεπτομέρειες και στην έκφραση». Άλλωστε όπως λέει «έχω συνειδητοποιήσει ότι μου αρέσει να τρομάζω το κοινό! Το απολαμβάνω!».
Στην «Τελετή» υποδύεται έναν εξορκιστή με μεγάλη εμπειρία σε χιλιάδες περιστατικά δαιμονισμένων. Στην πραγματικότητα όμως, πόσο πιστεύει στο θεό; «δεν πιστεύω με τη θρησκευτική έννοια. Για πολλά χρόνια ήμουν άθεος. Σήμερα διαφωνώ με αυτή την αντίληψη. Πιστεύω στη Θεία Δίκη και στη δύναμη του σύμπαντος. Δεν μου αρέσει να αποκλείω τίποτα, γιατί αυτό σημαίνει ότι αποκλείω τη γνώση. Και εγώ είμαι περίεργος!»

Σε μια γυναίκα, θαυμάζει «τη θηλυκότητα όπως εκφράζεται μέσα από τον τρόπο σκέψης, ομιλίας και συμπεριφοράς. Είναι σημαντικό να ταιριάζεις με τη σύντροφο σου». Ωστόσο είναι κάτι που «το βρίσκεις σπάνια σε αυτή τη ζωή. Αλλά όταν το βρεις, μείνε με αυτό!»

Πιστεύοντας πως είναι σε μια ηλικία που χρειάζεται προσοχή, κρατιέται σε φόρμα κάνοντας γυμναστική 6 φορές την εβδομάδα. «Είχα πάρει αρκετά κιλά. Ξεκίνησα δίαιτα, διατροφή, γυμναστική, και τ΄αποτελέσματα με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα».

Στη βίλα του στο Μαλιμπού δηλώνει μοναχικός αλλά όχι και μόνος: «Έχω βιβλία, σενάρια, ποιήματα που περιμένουν να τα διαβάσουν. Έχω και την επιλογή να συναντήσω φίλους και συνεργάτες, αλλά μου αρέσει να περνώ χρόνο στο σπίτι και να χάνομαι στις σκέψεις. Πάντα μόνος!».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top