«Καμαρώνω που ήμουν το πιο γρήγορο σπερματοζωάριο»

Ποιό μοντέλο έκανε τη βαρύγδουπη δήλωση;

«Καμαρώνω που ήμουν το πιο γρήγορο σπερματοζωάριο»
Την θυμάστε την Αντωνία Καλλιμούκου; Αναπληρωματική «Σταρ Ελλάς» του 2007, άφησε τις πασαρέλες για το.. . ζαχαρωτό χωριό! Τι εστί «Ζαχαρωτό Χωριό»; Το βιβλίο που έγραψε η ίδια, με εκδότη τον Νίκο Μουρατίδη!
Τι σχέση έχει όμως ένα μοντέλο με τον σκληρό κριτή του X-Factor; «Η σχέση μας είναι σχέση αγγέλου-διαβόλου. Μη σε μπερδεύουν τα ξανθά μαλλιά!Το φωτοστέφανο κάθεται πιο καλά σε εκείνον. Είναι έξυπνός, ετοιμόλογος, ο καλός μου νεραϊδούλης που όταν έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα βαστούσε πίτσα αντί ραβδί!».

Εκτός από τη συγγραφή βιβλίων, τη διασκεδάζει και το μόντελινγκ: «θα το συνεχίσω όσο με κάνει να νιώθω καλά. Μερικές φορές δεν συγκρίνεται με τίποτα το συναίσθημα να περπατάς στο catwalk με ψηλοτάκουνα κι από κάτω να σε χειροκροτούν».

Αν και θέλει να διατηρήσει την παιδικότητα της, ούτε λόγος για να κάνει δική της οικογένεια: «Είμαι 24 χρονών και γεμάτη από παιδικότητα! Την έχω ανάγκη γιατί αλλιώς θα πέθαινα από ασφυξία ρεαλισμού». Ωστόσο «προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει να διαιωνίσω το είδος μου. Ακόμα καμαρώνω που ήμουν το πιο γρήγορο σπερματοζωάριο».
Μερικά πράγματα που δεν ξέρατε για την Αντωνία:

«Καταφύγιο» του μυαλού της είναι τα πλακάκια του μπάνιου της πάνω στα οποία κάθεται με τις ώρες!

Οι σχέσεις της είναι παθιασμένες και όλοι οι πρώην της της λένε ότι είναι τρελή και αλλοπαρμένη.

Διαγράφει όσους άντρες προσπαθούν να την προσεγγίσουν με την τεχνική του φτυσίματος. «Εγώ ερωτεύομαι αυτούς που με προσέχουν και με αγαπούν», λέει στο περιοδικό Glam.

Η πιο αδύναμη στιγμή της ήταν «όταν έφτασα 48 κιλά».

Μιμείται ανθρώπους για να κάνει τους φίλους της να γελάνε.

Θυμώνει αν της ανοίξεις το ψυγείο χωρίς να τη ρωτήσεις.

Όταν νευριάζει, φωνάζ��ι πιο δυνατά κι από τον Στέντορα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top