Ρέμος-Υβόννη: συζούν εδώ και ένα μήνα!

Ψώνια στη Γλυφάδα για την ανανέωση του σπιτιού τους

Ρέμος-Υβόννη: συζούν εδώ και ένα μήνα!
Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ συζούν εδώ και περίπου ένα μήνα! Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί από τον περασμένο Ιούλιο, φαίνε��αι πως έχει αποφασίσει να κάνει ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη σχέση του.
Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής και το πανέμορφο μοντέλο, μένουν στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα. Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» το Σάββατο το μεσημέρι λίγο μετά τις 12:00, να βγαίνουν από το σπίτι του Αντώνη Ρέμου.

Με casual ντύσιμο και χαλαρή διάθεση, ο τραγουδιστής και η Υβόννη, κατευθύνθηκαν προς τα μαγαζιά της Γλυφάδας, προκειμένου να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο σπίτι που πλέον «μοιράζονται» και στο οποίο ζουν τον έρωτα τους.
Αφού έφτασαν σε γνωστή αντικερί της Γλυφάδας και έριξαν μια ματιά στα έπιπλα και στις νέες παραλαβές του μαγαζιού, κατευθύνθηκαν σε άλλο εξίσου μεγάλο κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης, απ΄όπου η Υβόννη διάλεξε κάτι μικροπράγματα προκειμένου να στολίσει κάποια γωνία του σπιτιού με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Άλλωστε ο Αντώνης Ρέμος έχει αφήσει πάνω στην 25χρονη καλλονή την αποκλειστική «ευθύνη» στη διακόσμηση του σπιτιού, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός ζευγαριού πλέον και όχι ενός εργένη όπως πρώτα.

Μετά την περιήγηση τους στα μαγαζιά της Γύφάδας, έκατσαν να ξεκουραστούν στην αγαπημένη καφετέρια του τραγουδιστή στη Γλύφάδα, όπου ήπιαν τον καφέ τους και συζήτησαν με μερικούς καλούς τους φίλους.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί, ενώ λίγο πριν επιστρέψουν σπίτι, αγόρασαν και δυο κουτιά γλυκά, έτσι για να γλυκαθούν ακόμη περισσότερο!

Πηγή: Real Life
Πρώτη ανάρτηση: 26/02/2011 21.26
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top