Μόνο στο star.gr: Πού ήταν χθες το απόγευμα η Ελεονώρα Μελέτη;

Πού πήγε μετά τις πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της

Μόνο στο star.gr: Πού ήταν χθες το απόγευμα η Ελεονώρα Μελέτη;

Για καφέ και φαγητό «συνέλαβαν» οι θαμώνες γνωστού café της Κηφισιάς την Ελεονώρα Μελέτη, το απόγευμα της Παρασκευής. Το star.gr σας έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Μόλις λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις στην κάμερα του Star για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ, η παρουσιάστρια του Star, βρέθηκε σε κεντρική καφετέρια της Κηφισιάς, με… πενταμελή γυναικοπαρέα! Η Ελεονώρα έφτασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και λίγη ώρα αργότερα, στο τραπέζι βρίσκονταν η Τζένη Μπαλατσινού και τρεις ακόμη φίλες τους.

Το κους κους (όχι το μεσημέρι) αλλά το απόγευμα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 17:30 επικεντρώθηκε σε… γυναικεία θέματα και φυσικά στον χορό της Τζένης Μπαλατσινού στον Πέτρο Κωστόπουλο που όπως φάνηκε έκανε τους πάντες να… παραμιλούν. Νομίζετε ότι μόνο αυτά μπορούμε να σας πούμε; Όχι βέβαια… Έχουμε κι άλλο ρεπορτάζ: Μπορούμε να σας πούμε τι ήπιαν και τι έφαγαν, μετά τον καφέ. Επειδή, λοιπόν, η κουβέντα είχε… απ’ ό,τι φάνηκε, μέλλον, οι πέντε φίλες την συνέχισαν με ένα μπουκάλι κρασί και πρόχειρο φαγητό!

Έτσι, μετά την πρώτη εμφάνιση που έκανε στην κάμερα του Star, μόλις λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της, η Ελεονώρα στράφηκε και σε άλλα ενδιαφέροντα, που ίσως να είχε αφήσει πίσω της το τελευταίο διάστημα: Τον καφέ με τις φίλες της. Άλλωστε, τ�� παραδέχθηκε μιλώντας στο Star: Ότι οι φίλες της είναι πάντα εκεί για εκείνη. Και στα καλά και στα κακά. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να έχει μόνο καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top