Η Ηλιάκη χαστούκισε τον Μουτσινά στον «αέρα» του «Δέστε τους»!

Δείτε τι συνέβη ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές

Η Ηλιάκη χαστούκισε τον Μουτσινά στον «αέρα» του «Δέστε τους»!

Πρώτα η Ηλιάκη δεν πήγε στο Δέστε τους και είπε ότι ήταν άρρωστη. Μετά ο Μουτσινάς είπε ότι όταν επιστρέψει η Ηλιάκη θα φύγει εκείνος. Τρίτο και «φαρμακερό»; Η Ηλιάκη χαστούκισε στον αέρα της εκπομπής τον Μουτσινά!

Οι δύο παρουσιαστές συμμετείχαν στα κουίζ και τις ερωτήσεις ενός από τους συνεργάτες τους, με θέμα τον κινηματογράφο. Κάποια στιγμή, ο Νίκος απαντούσε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις και η Μαρία δεν «στέριωνε» απάντηση. Έκανε λάθος μία, έκανε λάθος δύο, μέχρι που στο τέλος, «άστραψε» και μία στον Μουτσινά για να του δείξει πόσο εκνευρισμένη ήταν. Όχι πως ο Νίκος κατάλαβε τίποτα, συνέχισε να γελάει απτόητος.

Αυτό, βέβαια, φάνηκε να την ενοχλεί την Ηλιάκη ακόμη περισσότερο, αφού αμέσως μετά άρχισε να κάνει παρατηρήσεις στον συνεργάτη της τύπου «μα τι ερωτήσεις είναι αυτές;», «δεν είναι πράγματα αυτά στην εκπομπή μας» και διάφορα άλλα, ενώ για περισσότερα από δέκα λεπτά ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και όλα της έφταιγαν. Μάλιστα, όπως είδαμε και ακούσαμε, την στιγμή που ο δημοσιογράφος πήγε να τους κάνει μία ακόμη ερώτηση, η Μαρία Ηλιάκη «έπεσε πάνω» του, του άρπαξε το ντοσιέ και του φώναξε με νόημα: «Για να δούμε, την θυμάσαι απέξω την ερώτηση;»

Μα το τι γκρίνια «έπεσε» δεν το φαντάζεστε… Το ένα της ξίνιζε το άλλο της μύριζε!

Γιατί, έτσι ξαφνικά, όλα της έφταιγαν, κανείς δεν το γνωρίζει. Βέβαια, το χαστουκάκι όλοι το είδαν… κάπως έτσι ξεκινούν τα «ωραία» πράγματα στην τηλεόραση… Το τι θα επακολουθήσει ανάμεσά τους δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως ότι πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Ηλιάκη που κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή με τον Μάκη Πουνέντη και την Ράνια Κωστάκη, αναρωτιόταν για ποιο λόγο την σχολιάζουν οι εκπομπές και τα blogs, γιατί όπως έλεγε θέλει να κάνει σεμνά και ταπεινά την δουλειά της και στόχος της δεν είναι να «φάει» την θέση κανενός. Πάντως, από το μυαλό τους, οι εκπομπές και τα blogs δεν τα βγάζουν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top