H Καλομοίρα ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!(και όχι τον άντρα της)

Διαβάστε τι αποκάλυψε η ίδια

H Καλομοίρα ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!(και όχι τον άντρα της)
Τι το’ θελε να μπει στο pet-shop; η Καλομοίρα «πάτησε τη μπανανόφλουδα» και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα! Τι ερωτεύτηκε; ένα κουταβάκι maltese που της έκλεψε κυριολεκτικά την καρδιά!
«Πέρναγα από ένα pet-shop και μπήκα μπας και αγοράσω μερικά ψαράκια. Με το που μπήκα όμως στο μαγαζί, είδα το κουταβάκι και το ερωτεύτηκα! Ήταν το πιο γλυκό και φιλικό σκυλάκι που έχω συναντήσει ποτέ!» έγραψε κατενθουσιασμένη στο Twitter της.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, ανέβασε και τις ανάλογες φωτογραφίες, στις οποίες η Καλομοίρα δεν «ξεκολλά» από το γλυκύτατο κουταβάκι. Τι το αγκαλιάζει, τι το πασπατεύει, τι βγάζει φωτογραφίες μαζί του, του «άλλαξε» τα φώτα!
Τελικά, ο «έρωτας» αυτός δεν είχε καλή κατάληξη, αφού η Καλομοίρα έφυγε από το pet-shop χωρίς τον καλό της «φίλο»: «Και δυστυχώς δεν μπορούσα να το αγοράσω γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω σκύλο στο σπίτι! Ταξιδεύω πολύ και είναι πολύ δύσκολο να το αφήνω μόνο του! Ίσως κάποια άλλη φορά..Μια μέρα σίγουρα θα έχω πολλά κουταβάκια να τρέχουν γύρω γύρω στο σπίτι! Νομίζω ότι τα σκυλιά είναι πολύ καλή παρέα και σε ανακουφίζουν από το άγχος. Το μόνο που χρειάζονται είναι αγάπη», εξ��γησε στο Twitter.

Τελικά, έφυγε χωρίς κουτάβι αλλά και χωρίς ψαράκια από το pet-shop…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top