Δείτε το τατουάζ-κομψοτέχνημα του David Beckham

Κάντε κλικ και μάθετε τι συμβολίζει

Δείτε το τατουάζ-κομψοτέχνημα του David Beckham
Ο David Beckham είναι μεγάλος φαν των τατουάζ, με πολλά από αυτά να κοσμούν διάφορα σημεία του σώματος του.
Το τελευταίο όμως που «χτύπησε» στο στήθος του, φέρνει πιο πολύ σε έργο τέχνης αλά “Capella Sixtina” ,αφού πρόκειται για ένα πραγματικό αριστούργημα με συμβολική σημασία!

Έχοντας κάνει τατουάζ την εικόνα του Ιησού να ανυψώνεται στους ουρανούς με τη βοήθεια τριών αγγέλων, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής εξήγησε το νόημα του συγκεκριμένου σχεδίου σε βιντεάκι που ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

«O Ιησούς είμαι εγώ και οι τρεις άγγελοι αναπαριστούν τους τρεις γιους μου: τον 11χρονο Brooklyn, τον 8χρονο Romeo και τον 6χρονο Cruz». Και συνεχίζει: «το τατουάζ με αντιπροσωπεύει και όταν το έκανα σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή οι τρεις γιοι μου θα χρειαστεί να με φροντίσουν, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι τον Ιησού στην εικόνα».
Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε ότι χρειάστηκαν 12 ολόκληρες ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί και να τελειοποιηθεί το τατουάζ-κομψοτέχνημα, και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες άξιζε τον κόπο: «Είναι ο τρόπος μου να εκφράζω αυτό που αισθάνομαι. Τα περισσότερα τατουάζ μου είναι πράγματα ή αναμνήσεις που έχουν μεγάλη σημασία για μένα».

Το σίγουρο είναι ένα: τώρα που η Victoria είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι κορίτσι, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αποκλείεται να μην «χτυπήσει» και ένα τατουάζ για την κόρη!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top