Κλέων Γρηγοριάδης: «αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν στην φυλακή»

Τι λέει για την κορούλα του, την ταχύτητα και το θέατρο

Κλέων Γρηγοριάδης: «αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν στην φυλακή»

«Τα πάθη έχουν ρίσκο» παραδέχεται ο Κλέων Γρηγοριάδης και μιλά για τα δικά του: την 7χρονη κόρη του, την ταχύτητα, τις σχέσεις και το θέατρο.

Όταν τον ρωτούν τι δουλειά κάνει, ο Κλέωνας απαντά «παίζω». «Το θέατρο είναι για μένα ένα ψυχοθεραπευτικό», λέει και υποστηρίζει πως αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν... στη φυλακή!

«Είχα έντονη παραβατική συμπεριφορά και αυτό δεν είναι περίεργο επειδή έζησα από μικρός την βία», εξηγεί και αποκαλύπτει πως ο πατέρας του βα��ανίστηκε από την χούντα και την επιβίωσή του ανέλαβε η γειτονιά. «Κάθε μέρα μια άλλη οικογένεια φρόντιζε να παίζει την οικογένεια Γρηγοριάδη επειδή ο μπαμπάς ήταν φυλακή», προσθέτει.

Σε συνέντευξή του στο «Madame Figaro», ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως λατρεύει να τρέχει με την μηχανή του. «Παθαίνω ένα σοβαρό ατύχημα σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά δεν φταίω πάντα εγώ», εξομολογείται και, παρεμπιπτόντως, τονίζει πως θα πεθάνει ευτυχής.

«Η κόρη μου, η Ναταλία, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Είμαι περήφανος που την έκανα και μένω εκστατικός όταν την κοιτάζω, όταν κάνει χιούμορ, όταν ειρωνεύεται, όταν υπερασπίζεται την μάνα της. Και έχει δίκιο. Επειδή εγώ έχω πάντα άδικο, είμαι Δίδυμος», λέει ο Κλέωνας σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Όπως συμπληρώνει, με την 7χρονη κόρη του έμαθε να αγαπά καθαρά και η αγάπη έφτασε σε ακραία μεγέθη. Μάλιστα, σταμάτησε το ψαροντούφεκο γιατί δεν μπορεί πλέον να... πετυχαίνει τα ψάρια, ενώ σταμάτησε να τρέχει γιατί του το ζήτησε η Ναταλία.

«Η τηλεόραση μου χάρισε πολλά πράγματα και μου προσέφερε την αναγνωσιμότητα», αναφέρει ο ηθοποιός, ωστόσο, επισημαίνει πως τον έκανε επίσης να ολισθαίνει προς τις ευκολίες και την καλλιτεχνική τεμπελιά, αλλά και να μην παίρνει ρίσκο στην δουλειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top