Ποιά Ελληνίδα τηλεπερσόνα την χώρισαν για... άλλο άνδρα;

Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της

Ποιά Ελληνίδα τηλεπερσόνα την χώρισαν για... άλλο άνδρα;

Το ότι o σύντροφός της την χώρισε για τα μάτια άλλου άνδρα αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, που δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει αδυναμίες στους μικρότερους και τους ένστολους, αλλά και ότι έχει παρακολουθήσει άνδρα!

«Με έχουν αφήσει για έναν άλλον... άντρα. Δε το περίμενα! Μου λέει χωρίζουμε. Λέω ποια είναι η μπιπ να πάω να την σαπίσω στο ξύλο, πάω και βλέπω έναν μουστακαλή και μου λέει από δω ο Βαγγέλης», είπε η Κατερίνα στον Πέτρο Κωστόπουλο, προσθέτοντας ότι... πρότεινε να γίνει κουμπάρα στο Άμστερνταμ.

Όσο για το πώς το πήρε; Όπως είπε, δεν έπαθε ψυχολογικό, όμως, τον ρώτησε αν του... προέκυψε εξαιτίας της. «Αλλά όχι, το είχε από παλιά», ήταν η απάντηση.

«Μου αρέσουν οι πιτσιρικάδες αλλά μου τελείωσαν τα παγουρίνο. Και η στολή κάτι μου βγάζει. Εγώ ανοίγω τη γκάμα και ό,τι κάτσει», συνέχισε η «εκρηκτική» μελαχρινή και συμπλήρωσε: «μ’ αρέσουν οι άντρες μικρότερης ηλικίας γιατί κουβαλάνε τη δική μου τρέλα. Δεν μπορώ να τα φτιάξω με έναν μεγαλύτερο που θα μου λέει να πάμε για φαγητό την Κυριακή».

Το πιο ακραίο που έχει κάνει για κάποιον; Τον έχει... παρακολουθήσει! «Νύχτα με κουκούλα και γυαλιά ηλίου. Ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο, δυό ηλίθιοι με τα γυαλιά και κοιτούσαμε. Περνάγανε οι μπάτσοι γύρω γύρω και μας κοιτάγανε και ήταν έτοιμοι να μας τσιμπήσουν. 12 το βράδυ με γυαλιά και κουκούλες για να μη μας προσέξουν... τόσο ηλίθιοι», εξιστόρησε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top