Θάνος Πετρέλης: «εδώ και 14 χρόνια η γυναίκα μου είναι δίπλα μου»

Για ποιό τραγούδι του είχε ενδοιασμούς;

Θάνος Πετρέλης: «εδώ και 14 χρόνια η γυναίκα μου είναι δίπλα μου»

«Είμαστε μαζί με την γυναίκα μου 14 χρόνια και ευτυχισμένοι. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μου», δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης και μίλησε για την οικογενειακή του ζωή, τις εμφανίσεις του στο Εξωτερικό, την συνεργασία με τον Φοίβο και το τραγούδι για το οποίο είχε ενδοιασμούς.

Καλεσμένος στην «Πρωινή Μελέτη», ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως η ζωή του αλλάζει μέρα με την μέρα. «Γίνεται όλο και καλύτερη γιατί όταν μπαίνεις στο κομμάτι οικογένεια και παιδιά τα πράγματα αλλάζουν εντελώς», πρόσθεσε και εξομολογήθηκε πως με την Σοφία είναι ζευγάρι από 21 ετών.

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα του να βλέπεις κάποιους ανθρώπους που είναι κομμάτι από εσένα να μεγαλώνουν», είπε για τις δύο κορούλες του ο Θάνος και χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό, ενώ εξομολογήθηκε πως ζηλεύει περισσότερο απ’ ότι η Σοφία!

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Φοίβος. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, το 2008 είχε ενδοιασμούς για ένα τραγούδι που του έγραψε, ωστόσο, πείστηκε: «ήταν το "Ξύπνα Θανάση", αλλά μετά την συζήτηση και την επιχειρηματολογία του με «έψησε» γιατί ήταν κάτι πραγματικό και μέσα στην κοινων��α», είπε και πρόσθεσε πως τελικά αποδείχθηκε καλό που το έκανε αφού το τραγούδι αγαπήθηκε από το κοινό παρά το ότι ήταν μακριά από το ρεπερτόριο που αντιπροσωπεύει.

Μετά από ένα μήνα εμφανίσεων σε Αμερική και Καναδά, ο Θάνος ετοιμάζει βαλίτσες για Αυστραλία, όπου θα βρίσκεται την Τρίτη. «Η απόσταση που υπάρχει από την χώρα, τους κάνει περισσότερο Έλληνες και καθετί ελληνικό που πάει κοντά τους το αγκαλιάζουν με απερίγραπτη αγάπη», είπε και αποκάλυψε πως, όταν εμφανίστηκε στην Βαλτιμόρη, η δήμαρχος της πόλης ονόμασε εκείνη την ημέρα «Θάνος Πετρέλης Day»!

Αν και στο παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν θα έπαιρνε μέρος στην Eurovision λόγω του ότι πάμε με ξενόγλωσσα κομμάτια, εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί από τα φετινά υποψήφια τραγούδια βλέπει πως «μπαίνουμε σε μια νοοτροπία και φιλοσοφία να πάμε με ένα τραγούδι που είναι πραγματικά ελληνικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top