Η Μενεγάκη επιβεβαιώνει πως δεν μιλιούνται με την Μπαλατσινού!

Πότε τα είπαν τελευταία φορά και τι σχέση έχει το οριεντάλ;

Η Μενεγάκη επιβεβαιώνει πως δεν μιλιούνται με την Μπαλατσινού!

Μπορεί την περασμένη Πέμπτη η Ελένη Μενεγάκη να μην έπαιξε κανένα θέμα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον «Καφέ» σήμερα, όμως, έβαλε! Και όχι απλά έβαλε, αλλά φρόντισε να μας ενημερώσει (άθελά της ίσως;) ότι δεν μιλιέται με τους κουμπάρους!

Αφορμή για την αποκάλυψη στάθηκε η συνέντευξη της Μπαλατσινού στην εκπομπή του συζύγου της. «Πώς κάνανε συνέντευξη; Πώς έγινε; Μήπως η Τζένη πήρε συνέντευξη στον Πέτρο;», ρώτησε η Ελένη, που... ομολόγησε πως από το «Βράδυ» είδε μόνο το τρέιλερ.

Όσο το πάνελ σχολίαζε, δωσ’ του να επιβεβαιώνει και να λέει πληροφορίες η Ελένη... Αμ πώς; Ξέρατε εσείς ότι η Μπαλατσινού έχει κάνει γιόγκα και πιλάτες; Να ‘ναι καλά η Ελένη που μας ενημέρωσε!

«Αυτά είναι μεταξύ κάνω πλάκα και περνάω κάνα - δύο σοβαρά», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας για τα λεγόμενα της πάλαι ποτέ κουμπάρας και καρδιακής φίλης, που μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών με τον Ματέο είναι από μακριά κι αγαπημένες.

Εμείς το λέγαμε ότι δεν μιλιούνται τα κορίτσια, αλλά υπάρχουν και οι δύσπιστοι... Ήρθε λοιπόν η ίδια η Ελένη να το ε��ιβεβαιώσει σχολιάζοντας το οριεντάλ της Τζένης μπροστά στον σύζυγό της.

«Ομολογώ ότι αυτά τα χορευτικά της Τζένης δεν τα ήξερα. Μέχρι TOTE δεν τα ήξερα. Πρέπει τώρα να ξεκίνησε μαθήματα! Ωραία χόρεψε, πολύ ωραία», είπε η παρουσιάστρια και... έσκασε η «βόμβα»!

Μέχρι πότε καλή μου; Τότε; Πότε... τότε;

Μάλλον θα εννοεί μέχρι πριν από κανένα χρόνο και βάλε, ξέρετε, όταν περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες Ελένης - Ματέο σε ουζερί της Νέας Μάκρης.

Πάντως, άφησε ένα «παραθυράκι» να μιλήσει ξανά με την μέχρι πρότινος φιλενάδα της. Πότε και με ποιά αφορμή; Το... οριεντάλ χορευτικό, καθώς δήλωσε πως θέλει να μάθει τον χορό και σε ποιά σχολή πάει το Τζενάκι!

Να δω την Ελένη να χορεύει τσιφτετέλι μπροστά στον Ματέο (Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου) όπως η Τζένη μπροστά στον καθήμενο Κωστόπουλο... και τι στον κόσμο!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top