Έπαιξε ξύλο η Ζέτα Μακρυπούλια!

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες…

Έπαιξε ξύλο η Ζέτα Μακρυπούλια!
Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν… αστειεύεται! Όταν χρειαστεί, φ��ρά τα γάντια του μποξ, μπαίνει στο ρινγκ, και με τον «αέρα» νικήτριας βγάζει νοκ άουτ όλους τους αντιπάλους!
Αυτή τη φορά την «πλήρωσε» ο πρωταθλητής του kick boxing «Τeerapong», με τον οποίο η Ζέτα αγρίεψε και τον κάλεσε σε… «μονομαχία»!

Όχι, δεν τον… έδειρε ακριβώς. Αλλά… φωτογραφήθηκε μαζί του σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωτογράφηση με άκρως κοινωνικό μήνυμα: με business look, άνετα ταγέρ και θηλυκές καπαρντίνες, η Ζέτα παρομοίασε την «μονομαχία» της, με τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι γυναίκες, προκειμένου να επιβιβώσουν στο αγωνιστικό τερέν της καθημερινότητας και των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η αλληγορική φωτογράφηση έγινε στα πλαίσια γνωστής εταιρίας ρούχων το «πρόσωπο» της οποίας είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας, η όμορφη Ζέτα ταξίδεψε ως τη μακρινή Ταϋλάνδη, στο νησί Koh Samui, ενώ μεταμορφώθηκε σε πολλά και διαφορετικά look απ΄ότι την έχουμε συνηθίσει.

Υπό τις οδηγίες της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη( συντρόφου του Αποστόλη Τότσικα), το make-up του Γιάννη Μαρκετάκη και τον αέρα νικήτριας, η όμορφη Ζέτα έκλεψε για ακόμη μια φορά όλες τις εντυπώσεις.

πηγή: Espresso

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top