Γιατί έκλαψε η Lady Gaga;

Δείτε την σε μια πολύ ευαίσθητη της στιγμή…

Γιατί έκλαψε η Lady Gaga;
Όσο ακραία, άλλο τόσο ευαίσθητη είναι η Lady Gaga που δεν δίστασε να έρθει σε επαφή με ένα 10χρονο κορίτσι τη Μαρία, μόνο και μόνο για να της πει ότι έκλαιγε από συγκίνηση με το που την άκουσε να τραγουδά το νέο της hit “Born This Way”.

Η ταλαντούχα Μαρία και φαν της διάσημης τραγουδίστριας, έγινε γνωστή όταν ανέβασε στο διαδίκτυο βιντεάκι όπου τραγουδά καταπληκτικά το "Born This Way".H Lady Gaga την είδε, τη θαύμασε, και δεν δίστασε να γράψει στο Twitter της πως όταν άκουσε τη μικρή έκλαψε από συγκίνηση.

Όμως οι εκπλήξεις για τη μικρή Μαρία δεν σταμάτησαν εδώ. Ενώ ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή, τηλεφώνησε η Lady Gaga αυτοπροσώπως, λέγοντας της: «Γεια σου είμα�� η Lady Gaga. Μαρία, γεια σου. Είχα μια άσχημη μέρα και όταν ο Πέρεζ μου έστειλε το βίντεο με εσένα να τραγουδάς το “Born This Way”, χάρηκα τόσο πολύ, που άρχισα να κλαίω… ήμουν τόσο ευτυχισμένη!».

Η Μαρία και οι ακροατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν στ΄αυτιά τους και στο άκουσμα μιας άκρως ευαίσθητης Lady Gaga που συνέχισε: «Σε ευχαριστώ που μου θύμισες γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό αυτό που κάνω. Μην εγκαταλείψεις ποτέ τα όνειρα σου Μαρία…».

Και δεν σταμάτησε εδώ, αφού κάλεσε τη 10χρονη Μαρία σε συναυλία της στο Τορόντο και την ανέβασε στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί το «Born This Way».

Αυτή σίγουρα είναι μια εικόνα της Lady Gaga που όχι μόνο δεν είχαμε γνωρίσει, αλλά μας προκαλεί και θετική εντύπωση!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top