Πώς η Χατζηβασιλείου «αντέγραψε» την Μενεγάκη!

Τί κρύβεται πίσω από το ρούχο που φόρεσε η Βίκυ;

Πώς η Χατζηβασιλείου «αντέγραψε» την Μενεγάκη!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για την φωτογράφισή της στο περιοδικό Down Town φόρεσε ρούχο που έχει φορέσει και η Ελένη Μενεγάκη. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Βίκυ επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο ρούχο του Οίκου Herve Leger και δεν γνώριζε ότι το μωβ φόρεμα το είχε φορέσει και η Ελένη.

Για την ακρίβεια, η Ελένη το είχε φορέσει πέρυσι το φθινόπωρο και ήταν αυτό το ρούχο με το οποίο φωτογραφήθηκε στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν 2009-2010. Μην μου πείτε δηλαδή, ότι μία συνάδελφός της, επίσης παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και γνωστότατο όνομα, δεν είχε δει τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μαζί με το δελτίο τύπου του Alpha, μόλις έναν χρόνο πριν, γιατί δύσκολα θα το πιστέψω…

Ας είναι… Το μωβ bandage dress τύπου v-neck δεν το είδε… Την αδυναμία της Ελένης στον συγκεκριμένο σχεδιαστή, δεν την ξέρει η Βικούλα; Δεν την ξέρει μάλλον. Ε, μα και η Ελένη έχει εμφανιστεί με φορέματα του συγκεκριμένου Οίκου μόνο καμιά δεκαριά φορές.

Η πιο πρόσφατη ήταν στην κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου που πήγε με τέτοιου τύπου φόρεμα σε μαύρη και ασημένια απόχρωση.

Η λιγότερο πρόσφατη ήταν στην βάπτιση του παιδιού της Ερσης Βότση, με παρόμοιο ρούχο σε πράσινο χρώμα,

Ενώ παλιότερα, είχε φορέσει πάλι τέτοιο ρούχο σε ροζ και μαύρα χρώματα, σε έξοδό της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Τόσα ρούχα, τόσοι σχεδιαστές, τόσοι στιλίστες, αυτό βρέθηκε μπροστά της; Αφού το γνωρίζετε κα Χατζηβασιλείου μας… ότι οι δημοσιογράφοι καραδοκούν… και δη του star.gr…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top