Τάμτα-Ησαϊας Ματιάμπα: Πώς έκλεψαν πάλι την παράσταση;

Το ντουέτο «έκπληξη» και η... οικειότητά τους...

Τάμτα-Ησαϊας Ματιάμπα: Πώς έκλεψαν πάλι την παράσταση;

Πριν από λίγους μήνες, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με την Τάμτα και τον Ησαϊα Ματιάμπα να ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά δημοσίως, ήταν ενδεικτικές της σχέσης τους, που όπως όλα δείχνουν έχει περάσει προ πολλού την απλά φιλική, ή την καθαρά επαγγελματική.

Επισήμως, οι δυο τους δεν έχουν βγει ούτε να διαψεύσουν, ούτε να επιβεβαιώσουν την φερόμενη ως ερωτική τους σχέση, ωστόσο, τα βλέμματα και ο τρόπος που φέρονται ο ένας στον άλλο μαρτυρούν πολλά. Και αυτά τα πολλά φάνηκαν και το πρωί της Δευτέρας στο ντουέτο που ερμήνευσαν οι δυο τους ζωντανά στο πλατό του «10-1 μαζί». Τάμτα και Ησαϊας Ματιάμπα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο ντουέτο που παρουσίασαν το πρωί της Τσικνοπέμπτης στο πρωινό του Ant1. Είναι το ίδιο ντουέτο που τραγουδούν στην παράσταση Rent και η οικειότητα μεταξύ τους ήταν παραπάνω από εμφανής.

«Πίσω δεν γυρνάω, το σήμερα ζω» και «αν αφεθείς θα βρούμε το σωστό», τραγούδησαν οι δυο τους. Τυχαίο; Δε νομίζουμε καθόλου. Η Τάμτα εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά με το γνωστό εκκεντρικό της στιλ, με ένα πολύχρωμο φόρεμα, κατακόκκινο μαλλί και γκρι σκιά στα μάτια, ασορτί με το μανικιούρ, ενώ δίπλα της ο Ησαϊας την παρακολουθούσε συνεχώς, τόσο όση ώρα τραγουδούσε, όσο και τις στιγμές που περίμενε την σειρά του.

Το εάν συμβαίνει κάτι και τι ακριβώς, ή – καλύτερα εάν συνέβη - μόνο οι δυο τους το ξέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ούτε υπήρξαν δύο απλοί φίλοι ή συνεργάτες.

Δείτε το ντουέτο τους στο 10-1 μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top