Τι ντύθηκε ο Τσαλίκης και «ξελιγώθηκε» η Μενεγάκη;

Η περούκα αλά Κορομηλά, οι Abba και... η αναγούλα

Τι ντύθηκε ο Τσαλίκης και «ξελιγώθηκε» η Μενεγάκη;

Με ξανθιά περούκα αλά Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που σήμερα ήταν αποκλειστικά μασκέ ελέω Τσικνοπέμπτης! Τι είχε ντυθεί, όμως, ο τραγουδιστής και έκανε την παρουσιάστρια να σκάσει στα γέλια;

Ο τραγουδιστής μας είχε προειδοποιήσει μέσω του Twitter του, αλλά τέτοια υπερπαραγωγή δεν την περιμέναμε: «πρέπει πριν τη δουλειά σήμερα να κοιμηθώ λιγάκι γιατί αύριο το τσικνίζουμε στην Ελένη σερί (με αποκριάτικη στολή για πολλά γέλια..!!!!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος εμφανίστηκε όπως όλο το πάνελ του «Καφέ» σε στυλ ‘80s: κολλητό μαύρο παντελόνι με χρυσά κρόσια, λευκό πουκάμισο με πολύχρωμα πουά και την ξανθιά περούκα που -συγνώμη κιόλας- αλλά θύμιζε την Ρούλα Κορομηλά στις δόξες του «Μπράβο»!

Ο ίδιος, πάντως, αποκάλυψε τι είχε ντυθεί: Abbaγούλα, από τους Abba και... την αναγούλα!

«Ξελιγώθηκε» η ντυμένη Merylin παρουσιάστρια, που ο τραγουδιστής την έκανε να κουνήσει γοφούς και ώμους στους ρυθμούς των τραγουδιών του.

«Πόσες και πόσες Απόκριες δεν έχουμε περάσει μαζί; Σήμερα χρωματικά δένουμε... Πόσα χορευτικά, πόσα γλέντια, πόσα ντυσίματα, πόσα μασκαρέματα;», είπε η Ελένη και... αναπόλησε, αφού συνήλθε από τα γέλια.

Η παρουσιάστρια, πάντως, είχε ένσταση για το χρώμα της... περούκας, καθώς του είπε και του ξαναείπε ότι δεν του πάει το ξανθό.

«Θες να την βγάλω;», ρώτησε ο Γιώργος και, αφού το σκέφτηκε λίγο, απάντησε η Ελένη: «όχι, άσ’ την, αλλά να θυμάστε πως είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, Από την φωνή θα σε καταλαβαίνουνε...»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top