Έλλη Κοκκίνου: πόσων χρονών είναι και πόσο αισθάνεται;

«Τα τελευταία γενέθλια ήταν από τις χειρότερες στιγμές μου»

Έλλη Κοκκίνου: πόσων χρονών είναι και πόσο αισθάνεται;

«Μία από τις χειρότερες στιγμές μου ήταν τα τελευταία μου γενέθλια. Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάμαι», λέει η Έλλη Κοκκίνου και αποκαλύπτε�� την ηλικία της, αλλά και το πόσο αισθάνεται.

Μιλώντας στο περιοδικό «Ok!», η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκλεισε τα 40! «Δεν έχω θέμα με την ηλικία μου. Δεν αισθάνομαι σαράντα», επισημαίνει και προσθέτει πως αισθάνεται 32 ή και 33.

«Μπορώ να αισθανθώ και 25, όταν είμαι ανέμελη. Όμως, οι στιγμές που μου επιτρέπεται να είμαι ανέμελη δεν είναι πολλές. Χαίρομαι όμως που είμαι 40, γιατί στα 38 μου έκανα τον γιό μου», προσθέτει.

Η Έλλη περιγράφει μοναδικές στιγμές που περνάει με τον μικρό Αλέξανδρο, χαρακτηρίζοντας ως την καλύτερη στιγμή μετά τον χωρισμό της το κολύμπι με τον γιό της στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο οποίο πηγαίνουν!

«Όταν έχεις ένα παιδί, σκέφτεσαι πολλά πράγματα. Θέλω να πάω ένα ταξίδι για αρκετές μέρες και δεν γίνεται, αν και έχω μια υπέροχη μαμά που αναλαμβάνει την ευθύνη του γιού μου. Δεν είναι όμως αυτή η μαμά του Αλέξανδρου, είναι η γιαγιά του, που είναι βέβαια σημαντικός ρόλος», συνεχίζει και ξεκαθαρίζει πως ένας δεύτερος γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Η τραγουδίστρια -που οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη- δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει ανάγκη να υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή της, ωστόσο, τονίζει πως δεν έχει πει ποτέ πως έχει σχέση ή ότι είναι ερωτευμένη.

Όσο για το αν θα παραδεχθεί πως ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της; «Όταν δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς» απαντά γελώντας και συμπληρώνει: «όταν θα είναι αστείο να μην παραδεχθώ μια κατάσταση. Αλλά και πάλι, γιατί να παραδεχθώ αν υπάρχει κάτι στη ζωή μου; Αν είμαι με κάποιον θα πάω κάπου μαζί του, κάποια στιγμή, άρα μετά όλα θα είναι αλλιώς».

Δείτε τα πρώτα κοινά πλάνα Έλλης - Γιώργου από βόλτα τους στην Κηφισιά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top