Το έριξε στα μπριζολάκια on air ο Λιάγκας!

Τι κι αν κάνει δίαιτα; Μισή πιατέλα άδειασε!

Το έριξε στα μπριζολάκια on air ο Λιάγκας!

Τι κι αν περηφανεύτηκε για την δίαιτά του και το ότι έχασε κιλά; Ο Γιώργος Λιάγκας μάλλον βάλθηκε να τα πάρει σε μια μέρα, καθώς «τσάκισε» τα... μπριζολάκια που ψήθηκαν στο «Πρωινό Mou» ελέω Τσικνοπέμπτης!

Με την Φαίη να φτιάχνει... σαλάτες με τον Πετρετζίκη, ο Λιάγκας είχε το πεδίο ελεύθερο... Ποιός θα του έλεγε να μην φάει; Ο Ουγγαρέζος που ήταν μαζί του; Δεν «παίζει»!

«Να τα σουβλάκια, να τα ψητά, να τα κοτόπουλα», αναφώνησε η εγκυμονούσα μόλις αντίκρισε τις ψησταριές και πρόσθεσε: «ο Γιώργος είμαι σίγουρη και βάζω στοίχημα 100 ευρώ ότι είναι έξω. Για ανεβάστε το πλάνο... Το ‘ξερα, το ‘ξερα!».

Κι εμείς το ξέραμε αλλά που να το φανταστούμε; Ο Λιάγκας με το μπριζολάκι ανά χείρας να «σαβουρώνει» και να... μουγκανίζει από ευχαρίστηση...

«Breakfast με μπριζολάκια», είπε ο ψήστης και οι μασέλες του παρουσιαστή δεν σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται! «Φάε μάνα μου να φχαριστηθείς», του είπε ο άνθρωπος και του συνέστησε να αποφεύγει το... fast food γιατί παχαίνει.

Με το στόμα μπουκωμένο (σκέπασε η τσίκνα τους καλούς τους τρόπους;), ο Λιάγκας επιβεβαίωσε: «τρώω, τρώω... Με τα μπριζολάκια είμαι μια χαρά».

Η Φαίη, από την άλλη, με τα ζαρζαβατικά έμεινε κι ας έχει την κοιλιά τού��λα η κοπέλα! «Φάε... χαλαρά! Γειά σας!», απάντησε στον καλό της, με ένα στυλ του τύπου «α ρε παντόφλα που σου χρειάζεται»...

Ας φάει καλέ ο άνθρωπος, χρονιάρα μέρα είναι! Μην τον ακούσουμε, όμως, αύριο ή κάποια άλλη μέρα να λέει ότι πάχυνε ή να κάνει κήρυγμα περί δίαιτας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top