«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κολλητή με τους άλλους υποψήφιους»

Ποια υποψήφια αποκάλυψε τα μυστικά της Eurovision;

«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κολλητή με τους άλλους υποψήφιους»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί. Το παραδέχεται άλλωστε και η ίδια. «Είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ», τόνισε στις δηλώσεις της στο Star η υποψήφια για την Eurovision και αγαπημένη του Σωτήρη Καλυβάτση.

Η Αντιγόνη προετοιμάζεται εντατικά για τον ελληνικό τελικό της Eurovision και μιλά για την στήριξη που έχει από το περιβάλλον της: «Όλοι με στηρίζουν, μου λένε να είμαι δυνατή, να δουλεύω και να μην κοιτάζω τίποτε άλλο», είπε.

«Είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη, άρα… ερωτευμένη», παραδέχθηκε η Αντιγόνη. Αυτό που δεν παραδεχόταν με τίποτα όσο και εάν την πίεσαν οι δημοσιογράφοι ήταν το γιατί ο Αντώνης Κανάκης δεν μιλάει με τον Σωτήρη Καλυβάτση: «Δεν το ξέρω εγώ αυτό και δεν μπορώ να σας το απαντήσω», ήταν η απάντηση που έδωσε.

Και η Eurovision; Σαν πολύ… αγαπημένοι να είναι φέτος οι υποψήφιοι… υπερβολικά αγαπημένοι θα λέγαμε. Μα τέτοια συμπάθεια; Τέτοια κολλητιλίκια πια; «Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι κολλητή με τα υπόλοιπα παιδιά. Αλλά γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάντα μία κόντρα; Η Νίκι είναι πολύ καλό παιδί. Με την Βαλάντω και τον Λούκα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, τα άλλα παιδιά τώρα τα γνώρισα και δεν έχω κάτι άλλο να σας πω…»

Ωραία τα λέει η Αντιγόνη πριν τον ελληνικό τελικό. Να δούμε εάν και μετά από την επίμαχη βραδιά όλοι μεταξύ τους θα έχουν την ίδια γνώμη ο ένας για τον άλλο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top