Λιάγκας: «η Φαίη με είχε κλειδωμένο 6 μήνες»

Γιατί δεν ήθελε να βγει έξω μαζί του η παρουσιάστρια;

Λιάγκας: «η Φαίη με είχε κλειδωμένο 6 μήνες»

Ευκαιρία να πει το παράπονό του στη Φαίη Σκορδά βρήκε ο Γιώργος Λιάγκας, που αποκάλυψε on air πως στην αρχή της σχέσης τους τον είχε... κλειδωμένο στο σπίτι και αρνούταν να βγει έξω μαζί του! Μετά τις... ευχαριστίες για την αποκάλυψη, η Φαίη εξήγησε πως δεν ήθελε να τους δουν μαζί μέχρι να το σιγουρέψει το πράγμα.

«Όταν γνωριστήκαμε με την Φαίη για 6 μήνες με είχε κλεισμένο σε ένα σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Σαν τον "Κυνόδοντα" που μιλάει για εκλεισμό, ένα τέτοιο πράγμα», είπε ο παρουσιαστής προ�� την Έλλη Κοκκίνου, για να τα ακούσει η καλή του όμως...

«Ευχαριστώ», είπε μισο-αστεία μισο-σοβαρά η Φαίη, ενώ ο καλός της εξηγούσε πως ο εγκλεισμός ήταν συνέπεια του ότι η σύζυγός του πλέον ήθελε να σιγουρευτεί πως η σχέση τους ήταν σοβαρή και όχι εφήμερη.

Μωρέ καλά το σκέφτηκε η Φαίη!

Έτσι εύκολα βρίσκεις κάποιον και άιντε πάμε να μας φωτογραφήσουν; Όχι βέβαια!

«Δεν φοβόμουν μην βγει, ούτε δεν ήθελα... Δεν ήμασταν και κάποιοι να μας κυνηγάνε να μας φωτογραφίσουν. Απλά δεν ήθελα να προκαλέσουμε, να πάμε για παράδειγμα σε μια πρεμιέρα μαζί», δικαιολογήθηκε η Φαίη.

Βρε καλά έκανε η κοπέλα! Να κάνει δημόσια εμφάνιση και να «στιγματιστεί» ως η σύντροφος του Λιάγκα και αυτός μετά να μην της βάλει την κουλούρα; Jamais! Έτσι κάνουν τα σωστά κορίτσια... Μπράβο Φαίη μας - κράτα γερά τις αξίες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top