Ποιόν αποκάλεσε «φως της ζωής μου» η Έλλη Κοκκίνου;

Τι είπε για το παιδί της και τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Ποιόν αποκάλεσε «φως της ζωής μου» η Έλλη Κοκκίνου;

«Δεν έχω παραδεχθεί ούτε ότι έχω σχέση, ούτε ότι είμαι ερωτευμένη», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, την ώρα που οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη εδώ και μερικούς μήνες! Πάντως, η τραγουδίστρια αποκάλεσε έναν άνδρα «φως της ζωής της»: τον γιό της, Αλέξανδρο!

Καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», η Έλλη μίλησε για τον μικρό Αλέξανδρο, την ζωή της μετά το διαζύγιο και τις φήμες για τα προσωπικά της.

«Γενικότερα, δεν μ’ αρέσει να προκαλώ στην προσωπική μου ζωή και ποτέ δεν προκάλεσα. Ποτέ δεν επιβεβαίωσα ή διέψευσα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή», είπε η τραγουδίστρια και διερωτήθηκε: «και να βγω και πω ότι είμαι με κάποιον, τι έγινε;».

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν οι παπαράτσι την «τσάκωναν» με σύντροφο, η Έλλη ήταν αφοπλιστική: «δεν θα έβγαινα να το αποδεχθώ, ούτε θα έλεγα όχι δεν είμαι», απάντησε.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε κάνει σχέση με άνδρα μικρότερης ηλικίας, συμπληρώνοντας πως για να κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας θα πρέπει ο άλλος να της κάνει «τόσο κλικ που να μπορεί να δέσει», να της εμπνέει εμπιστοσύνη και να υπάρχει χημεία.

«Είναι συνηθισμένο οι άνδρες να είναι πιο μεγάλοι από τις γυναίκες και όταν η γυναίκα είναι πιο μεγάλη από τον σύντροφο είναι θέμα», συνέχισε η Έλλη η οποία ήταν 13 χρόνια μικρότερη από τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Ο άνδρας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της είναι ο γιος της, που κοντεύει να γίνει 3 ετών! «Τον κυνηγάω και με κυνηγάει, παίζουμε μαξιλαροπόλεμο... είναι κοινωνικός, γλυκός, φιλικός με όλους, μιλάει πολύ σωστά για την ηλικία του», είπε η Έλλη και τα μάτια της έλαμπαν.

Όπως είπε, ζει με το παιδί στο σπίτι και μια κοπέλα που την βοηθάει κυρίως στις δουλειές του σπιτιού, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να πάρει τον ρόλο του μπαμπά. «Έχω μεγάλη ευ��ύνη γιατί ζούμε μαζί καθημερινά, αλλά ο ρόλος μου είναι της μαμάς. Της μαμάς που κατευθύνει», πρόσθεσε.

«Έχω αποφασίσει να ζήσω την δικιά μου ζωή και όχι την ζωή που θέλουν οι άλλοι και να μην με νοιάζει τι λένε, αρκεί να μην προσβάλλουν το παιδί μου», τόνισε η Έλλη και χαρακτήρισε τον Αλέξανδρο «φως της ζωής μου»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top