Φαίη Σκορδά: «πεινάω! Θέλω να τα φάω όλα»

Λιγούρες εγκυμοσύνης στο πλατό

Φαίη Σκορδά: «πεινάω! Θέλω να τα φάω όλα»

Τι να σου κάνει η παρουσιάστρια με την κοιλιά τούρλα; Σε περίπου ένα μήνα θα έρθει ο πελαργός και οι λιγούρες πάνε σύννεφο... «Πεινάω πολύ», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά, που όχι μόνο πήρε το πιάτο που ετοίμασε ο Πετρετζίκης, αλλά τάισε και τον Λιάγκα!

«Κοτοπουλάκι... Πεινάω από το πρωί! Πολύ πεινάω!», είπε η Φαίη πλησιάζοντας τον πάγκο της κουζίνας. «Θέλω να τα φάω όλα!», συνέχισε, αφού καλημέρισε τον μάγειρα.

Κοτόπουλο με αρακά είχε το μενού και η παρουσιάστρια ανυπομονούσε να γίνει... Λίγο το έχεις; Έγκυος είναι η κοπέλα - με τόση μυρωδιά λογικό ήταν να ξερογλείφεται πάνω απ�� την κατσαρόλα!

Από τη λιγούρα της ξέχασε μέχρι και... την κάρτα με τα υλικά, την οποία της θύμισαν οι συνεργάτες πίσω από τις κάμερες! «Από την πείνα μου ξέχασα και την κάρτα», είπε χαρακτηριστικά.

Με το μάτι να... γυαλίζει από την πείνα, η Φαίη βοήθησε στο φαγητό, χωρίς να παραλείψει να δοκιμάσει φυσικά.

Όχι ότι στο τέλος ξέχασε την... ανταμοιβή της: με το πιάτο και το πιρούνι ανά χείρας έφυγε από την κουζίνα για να φάει, ενώ τάισε λίγο κοτοπουλάκι και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα φάω σήμερα τελικά», ανακοίνωσε με το στόμα μπουκωμένο ο παρουσιαστής (ο διαιτολόγος ακούει;;;), με τον Ουγγαρέζο να του απαντά: «ναι, το είδαμε, το είδαμε ότι αποφάσισες να φας τελικά».

Καλά, η Φαίη είναι έγκυος και τρώει. Η δίαιτα του Λιάγκα πού πήγε; Στράφι; Κρίμα τον ντόρο που έκανε δηλαδή, όχι τίποτε άλλο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top