Η σέξι “Samantha” επιστρέφει!

Μετά το «Sex& the City» άρχισε το…στριπτίζ!

Η σέξι “Samantha” επιστρέφει!
Θυμάστε την Kim Catrall ως σέξι «Samantha» στο «Sex& the City»; Μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες της σειράς λόγω του ρόλου της, η 54χρονη ηθοποιός είναι «παλιά καραβάνα» στις γυμνές σκηνές.
Και επειδή όπως όλα δείχνουν η «Samantha» το έχει πάρει το κολάι, αυτή τη φορά θα τη δούμε να υποδύεται μια στριπτιζέζ η οποία τα έχει τα χρονάκια της. Η νέα της ταινία λέγεται «Meet Monica Velour» και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, η Kim Catrall τα κάνει ΟΛΑ για χάρη του νέου της ρόλου.

Φορώντας σέξι εσώρουχα, ζαρτιέρες και με προκλητικό ύφος, η Catrall υποδύεται μια 50χρονη στριπτιζέζ που βρίσκεται στη δύση της καριέρας της. Το κοινό της την αποδοκιμάζει και έχει χάσει πια τις παλιές της δόξες. Ωστόσο κάποια στιγμή συναντά έναν 17χρονο τον «Tobe», που την θαυμάζει κα�� ταξιδεύει προκειμένου να τη συναντήσει από κοντά. Οι δυο τους, θα κάνουν σχέση και ανάμεσα τους θα εξελιχθεί ένας σύντομος αλλά πολύ γλυκός δεσμός.

«Χρειάστηκε να πάρω έξι κιλά για τις ανάγκες του ρόλου και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πήρα άλλα 5» δήλωσε η Kim Catrall, που αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, όχι μόνο δεν της φαίνεται αλλά διατηρείται και σε άψογη φόρμα!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top