Ρούλα Κορομηλά: Αποκαλύπτει εάν είναι ερωτευμένη

Τι λέει για Big Brother, Greek Idol και κριτές

Ρούλα Κορομηλά: Αποκαλύπτει εάν είναι ερωτευμένη
Θυμάστε για έναν Ελληνοαμερικανό χειρουργό τον οποίο η Ρούλα Κορομηλά εμφάνιζε ως τον μεγάλο έρωτα που της είχε κλέψει την καρδιά;

Εάν το θυμάστε ξεχάστε το, γιατί πολύ απλά όλο αυτό ήταν μια… πλάκα! Το αποκάλυψε η ίδια η Ρούλα η Κορομηλά, καθ΄οδόν προς την Κύπρο όπου ταξίδεψε για τα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς». Η κάμερα του Star τη συνάντησε στο αεροδρόμιο των Σπάτων και η παρουσιάστρια τα ξεκαθάρισε ΟΛΑ: «Αυτά είναι παλιά, περσινά ξινά σταφύλια. Δεν ισχύουν, ήτανε μια πλάκα».

Εμφανώς αδυνατισμένη, αποκάλυψε ότι αιτία της ανανέωσης της δεν είναι κάποιος καινούργιος έρωτας, αλλά η γυμναστική και η διατροφή που ακολουθεί: «Έχω ξεκινήσει τη γυμναστική με ηρεμία γιατί με το Big Brother δεν προλάβαινα να κάνω και πολλά πράγματα. Δεν έχω αδυνατίσει. Ίδια είμαι».

Αν και δεν είναι ερωτευμένη, είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να συναντήσει το μεγάλο έρωτα: «Ποιον έρωτα; που να τον βρω τον έρωτα; έχετε κάτι καλό να μου γνωρίσετε, να μου προτείνετε;».

Ωστόσο, αυτό που περιμένει με μεγαλύτερη ανυπομονησία είναι το Greek Idol στο οποίο θα είναι παρουσιάστρια: «Περιμένω τα καλύτερα γιατί όπως είδατε και από το πρώτο επεισόδιο, είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, πολύ μεγάλη απήχηση, πολύ καλά νούμερα και στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον ανταγωνισμό».

Στο τέλος, πέταξε και την «σποντίτσα» της για το X-Factor, αφού όπως είπε το concept του Greek Idol δεν στηρίζεται σε διαφωνίες μεταξύ κριτών: «Όπως διαπιστώσατε, δεν υπάρχουν ίντριγκες, υπάρχουν πολύ καλά παιδιά, εξαιρετικές φωνές και πιστεύω ότι θα κυλήσει με εξαιρετικό ενδιαφέρον».

Δείτε τι αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα του Star...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top