Τί απάντησε η Ελ. Αρβανιτάκη για την κλοπή των κοσμημάτων της

Η πρεμιέρα στο Παλλάς και η δύσκολη κατάσταση της χώρας

Τί απάντησε η Ελ. Αρβανιτάκη για την κλοπή των κοσμημάτων της

Πρεμιέρα σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα έκανε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο θέατρο Παλλάς, με την παράσταση «Όλα αρχίζουν αλλιώς».

Ωστόσο, παρά το εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε τόσο στην σκηνή, όσο και στα παρασκήνια, η δημοφιλής ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για την δύσκολη – κυρίω�� οικονομικά - περίοδο που διανύει η Ελλάδα. «Διανύουμε μία εποχή που πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, εσωτερικά, να διαμαρτυρηθούμε, να ψάξουμε να βρούμε τι έφταιξε και να γίνουμε όσο πιο γενναιόδωροι μπορούμε. Αυτή την στιγμή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, το βάρος το σηκώνουμε όλοι. Ο καθένας, με όσο βάρος αντέχει να τραβήξει».

Ερωτώμενη για την παρουσία ή την απουσία των καλλιτεχνών από τα πράγματα και το εάν και κατά πόσον αυτοί σχετίζονται με την κρίση, η Ελευθερία Αρβανιτάκη απάντησε πως οι καλλιτέχνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό: «Οι καλλιτέχνες κάνουν αυτό που ξέρουν, την τέχνη τους. Με αυτό ξέρουν να μιλάνε, να συμβολίζουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και όλοι πρέπει να κοιτάξουμε το μέσα μας λίγο πιο προσεκτικά και όλα θα είναι διαφορετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όμως, οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της κας Αβανιτάκη στο Παλλάς δεν δίστασαν να την ρωτήσουν σχετικά με την υπόθεση της πρόσφατης κλοπής των προσωπικών της αντικειμένων μέσα από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

«Επειδή είναι μία ωραία μέρα πρεμιέρας και μία μέρα χαράς και επειδή αυτό είναι κάτι πολύ πολύ δυσάρεστο, δεν θέλω να το συζητήσουμε. Για την ακρίβεια δεν θέλω να πούμε τίποτα για αυτό το θέμα», απάντησε, χωρίς να θελήσει να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top