Χρήστος Χολίδης: «Τις γυναίκες τις κακομαθαίνω»

«Δεν θα έκανα ποτέ γυμνή φωτογράφηση»

Χρήστος Χολίδης: «Τις γυναίκες τις κακομαθαίνω»
Για το περιοδικό «Playboy» φωτογραφήθηκε ο Χρήστος Χολίδης. Τώρα αν νομίζετε ότι θα τον δείτε όπως τον γέννησε η μάνα του, κάνετε λάθος γιατί ο γνωστός τραγουδιστής και «ταίρι» της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Just the Two Of Us», δηλώνει πως «δεν θα έκανα ποτέ γυμνή φωτογράφηση».

Πως θα αντιδρούσε όμως αν η κοπέλα του ήταν μοντέλο και έπρεπε να κάνει εκείνη μια γυμνή φωτογράφηση για επαγγελματικούς λόγους; «Αφήνω τους ανθρώπους να κάνουν αυτά που νομίζουν και εκ του αποτελέσματος κρίνω και εγώ αν πρέπει να είμαι με κάποιον ή να μην είμαι».

Στις σχέσεις του, είναι και κακομαθημένος αλλά και κακομαθαίνει: «Τα σπάω όλα δεν καταλαβαίνω τίποτα». Ωστόσο, δηλώνει παραδοσιακό αρσενικό. Τι σημαίνει αυτό; ότι «Δεν μου αρέσει η γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα». Αν και κολακεύεται από το ενδιαφέρον και το θαυμασμό των γυναικών, θεωρεί πως «όλα έχουν το μέτρο τους. Και επειδή είμαι παραδοσιακός, δεν θέλω να με κολακεύουν οι γυναίκες. Προτιμώ να κυνηγώ εγώ τις γυναίκες, παρά να μου το κάνουν».

Την περίοδο αυτή δεν είναι ερωτευμένος, αλλά «και να ήμουν δεν θα το έλεγα», δήλωσε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Star», ενώ μίλησε και για την πολυαγαπημένη του Μαρία Μπεκατώρου την οποία θεωρεί κάτι παραπάνω από φίλη: «Την έχω σαν αδερφή είναι πολύ καλή ψυχή και τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουνε».

Δείτε τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top