«Εάν ο γάμος έλθει φορετός, τότε έρχεται και το διαζύγιο»

Απάντηση με νόημα από την Αριελ Κωνσταντινίδη

«Εάν ο γάμος έλθει φορετός, τότε έρχεται και το διαζύγιο»

Εδώ και έναν περίπου χρόνο, κανείς από τους δύο δεν μπαίνει στην διαδικασία να κρύψει την σχέση τους. Άλλωστε, το διαζύγιο του Σωκράτη Αλαφούζου από την πρώην σύζυγό του Βάσω Γουλιελμάκη, με την οποία απέκτησαν και παιδί, έχει βγει, οπότε και το τυπικό κομμάτι του γάμου του έχει ολοκληρωθεί για εκείνον.

Έτσι, κυκλοφορεί πλέον δημόσια με άνεση και μιλά για την Αριελ Κωνσταντινίδη, όπως το ίδιο κάνει και εκείνη για τον αγαπημένο της, του οποίου μάλιστα του αφιερώνει και τραγούδι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. «Θα του αφιέρωνα το πόσο ακόμα θα σ αγαπώ δίχως σώμα», δήλωσε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στην ζωή της το τελευταίο διάστημα:

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει μόνο τον τελευταίο χρόνο, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια. Όχι πως είμαι με τον Σωκράτη δύο χρόνια, με τον Σωκράτη είμαι έναν χρόνο, απλά μέσα σε όλες τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή μου συγκαταλέγεται και εκείνος».

Ο γάμος, δήλωσε η πρωταγωνίστρια δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, ωστόσο δεν είναι και κάτι απίθανο να συμβεί. Έχει όμως συγκεκριμένη άποψη για το θέμα: «Δεν νομίζω ότι είναι στα σχέδιά μου κάτι τέτοιο. Θα πω ψέματα εάν πω ότι δεν με αφορά. Με αφορά και πολύ μάλιστα, απλώς δεν είναι κάτι που θα το προγραμμάτιζα. Οπότε εάν το κάνω θα το κάνω τελείως ξαφνικά».

«Πρέπει δηλαδή να έλθει από μόνο του;», την ρώτησαν.

«Εάν έλθει «φορετό», τότε έρχεται και το διαζύγιο», κατέληξε. Το εάν εννοούσε κάτι συγκεκριμένο ή μιλούσε γενικά, το γνωρίζει μόνο η ίδια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top