Κουφέτα στην showbiz: ποιό ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών παντρεύεται;

Κάντε κλικ και μάθετε την απάντηση!

Κουφέτα στην showbiz: ποιό ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών παντρεύεται;

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε «πήξει» με τα επικείμενα γεννητούρια στην showbiz, ωστόσο, ήρθε η ώρα να μάθουμε πως οσονούπω θα έχουμε και γάμο, αφού ζευγάρι ηθοποιών ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για τον Τάσο Ιορδανίδη και την Θάλεια Ματίκα, που είναι μαζί εδώ και περίπου 2 χρόνια, αν και κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι θα είναι μια αρκετά καλή περίοδος... αποκατάστασης», απάντησε ο Τάσος σε ερώτηση της εφημερίδας «Espresso» για το αν θα φάμε σύντομα κουφέτα!

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά την συνεργασία τους στην παράσταση «Το Δάσος» και από τότε είναι αχώριστοι, ενώ φέτος συνεργάζονται ξανά στο σανίδι, στο «Επικίνδυνες Σχέσεις».

«Περνάμε πάρα πού καλά, είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και πάρα πολύ αγαπημένοι και για μένα είναι ευτύχημα που δουλεύουμε μαζί», δήλωσε πρόσφατα ο Τάσος σε συνέντευξή τους στο Mad, ενώ η Θάλεια συμφώνησε απόλυτα μαζί του, λέγοντας πως η συνύπαρξη είναι κάτι πολύ υγιές και φυσιολογικό.

Η σχέση τους μοιάζει παραμυθένια και το ζευγάρι πάει παντού και πάντα μαζί! Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, εκτός από κοινές εξόδους, Τάσος και Θάλεια συνηθίζουν να κάνουν αποδράσεις στην ορεινή Αρκαδία, προκειμένου να χαλαρώνουν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Δείτε τι δήλωσαν πρόσφατα για την σχέση τους στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top