Μαρία Μπεκατώρου: «ναι, κάνω μπότοξ εδώ και χρόνια»

Αποκάλυψε δημόσια το μυστικό της!

Μαρία Μπεκατώρου: «ναι, κάνω μπότοξ εδώ και χρόνια»

Αφορμή για συζητήσεις στάθηκε η ανανεωμένη Μαρία Μπεκατώρου που είδαμε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Το πρόσωπό της έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν πέρασε μια βόλτα από πλαστικό χειρουργό και η ίδια έβαλε σήμερα τα πράγματα στη θέση τους: «ναι, κάνω μπότοξ! Εδώ και χρόνια!», αποκάλυψε!

Τέρμα τσιτωμένη ήταν η Μαρία στην εκπομπή της Γερμανού, που η αλλαγή στο λεγόμενο «πόδι της χήνας» ήταν εμφανής. Μην σου πω ότι το δέρμα της ήταν σκέτο μάρμαρο...

Μιλώντας τηλεφωνικά στο «Πρωινό Mou», η παρουσιάστρια μίλησε χωρίς φόβο και πάθος: «σπουδαίο θέμα! Μην φάτε το μεσημέρι», αυτοσαρκάστηκε και το παραδέχθηκε!

«Και βέβαια κάνω μπότοξ, χρόνια κάνω. Εδώ και 2 - 3 χρόνια. Αλλά τώρα το ανακαλύψατε», συνέχισε η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας με απόλυτη φυσικότητα και αφοπλιστική ειλικρίνια και πρόσθεσε πως πονάει λίγο αλλά το έχει συνηθίσει.

Πάντως, το... μαρμάρινο κούτελο που είδαμε το πρωί της Κυριακής το απέδωσε στα φώτα του πλατό!

Όπως πρόσθεσε, μια φορά τον χρόνο «χτυπάει» ένα μποτοξάκι, αλλά κάτι άλλο δεν έχει κάνει. «Πλαστική θα κάνω από τα παιδικάτα μου;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top