Η Lady Gaga μιλάει για το σεξ ντυμένη… προφυλακτικό!

Μα που πάει και βρίσκει όλες αυτές τις τρελές ιδέες;

Η Lady Gaga μιλάει για το σεξ ντυμένη… προφυλακτικό!

Σε λίγο θα καταλήξει να είναι το καθημερινό κουίζ: «βρείτε τι θα ντυθεί η Lady Gaga σήμερα»!


Η δημοφιλέστατη τραγουδίστρια που τρελλαίνεται να προκαλεί και να ξεχωρίζει αυτή τη φορά επέλεξε να εμφανιστεί σε πρωινή εκπομπή αμερικανικού δικτύου και να μιλήσει για το σεξ ντυμένη… προφυλακτικό! Η -τουλάχιστον- με τον τρόπου που αυτή αντιλαμβανόταν το φόρεμα αλά... προφυλακτικό!


Η εκκεντρική τραγουδίστρια, λοιπόν, «έσκασε μύτη» στα στούντιο του ABC για την εκπομπή «Good Morning America» ντυμένη με ένα λάτεξ φόρεμα που κάλυπτε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του σώματός της!


«Ήρθα με ένα λάτεξ φόρεμα εμπνευσμένο από προφυλακτικό γιατί σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για το ασφαλές σεξ» είπε η Lady Gaga στην παρουσιάστρια που μάλλον δε θα ήξερε αν θα έπρεπε να γελάσει ή να κλάψει..!


«Ξέρω πολύ καλά τους θαυμαστές μου και οι ίδιοι πιστεύουν πως είναι σημαντικό να προσέχει κανείς στο σεξ και να είναι ενημερωμένος για τις προφυλάξεις απέναντι σε ιούς όπως ο HIV» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία συμμετέχει σε μια καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών MAC η οποία με θα διαθέσει έσοδα από αγορές σε μια οργάνωση για την πρόληψη του ιού του AIDS.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top