Προκάτοχος Μενεγάκη απαντά αν θα πήγαινε καλεσμένη στον «Καφέ»

«Δεν μου αρέσει να είμαι σε καναπέδες&να κάνω χαριτωμενιές»

Προκάτοχος Μενεγάκη απαντά αν θα πήγαινε καλεσμένη στον «Καφέ»

Η Πόπη Χατζηδημητρίου, προκάτοχος της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ», μπορεί να απουσιάζει εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν από την τηλεόραση, αλλά με μία συνέντευξη-«φαρμάκι» στο περιοδικό Radar, είναι πάλι στο προσκήνιο…


Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό;;; Μα με το να αναφερθεί στην «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης… «Οι εκπομπές μου στο ραδιόφωνο είναι πρωινές ώρες. Από την άλλη δεν μου αρέσει να είμαι σε καναπέδες και να κάνω χαριτωμενιές.» απάντησε η Πόπη Χατζηδημητρίου στην ερώτηση για το αν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένη σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποδοκιμάζοντας εμμέσως τις «τσαχπινιές» της οικοδέσποινας του πρωινού του Alpha….


Mετά βέβαια πρόσθεσε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν της έχει κάνει ποτέ τέτοια πρόταση και πως γενικότερα δεν της αρέσει να εμφανίζεται σε εκπομπές, καθώς μετά με μία λέξη που μπορεί να ξεστομίσει γίνονται εκατό σενάρια.


Σαν να προσπάθησε να το μαζέψει λέμε εμείς τώρα….


Η κουβέντα όμως για την διάδοχό της, δεν σταμάτησε εδώ. Αφού επιβεβαίωσε ότι είχε αρνηθεί παλιά να συμπαρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ» με την Μενεγάκη, ξεκαθάρισε πως δεν παρακολουθεί πρωινάδικα –συνεπώς και την Ελένη- καθώς οι μόνες εκπομπές που παρακολουθεί είναι το «Νησί», «οι Πρωταγωνιστές» και πολλά ντοκιμαντέρ… Βλέπετε, μετά το πρωινάδικο που παρουσίαζε, άφησε τις… χαριτωμενιές και το έριξε στην ποιότητα!!!


Βέβαια, η Πόπη Χατζηδημητρίου παίρνει και το μέρος της Ελένης Μενεγάκη, επισημαίνοντας πως δεν είναι σωστό να την «χτυπούν» ενώ για χρόνια έκανε επιτυχία…


Τέλος με μία βαρύγδουπη δήλωση όπως «Το σταριλίκι δεν είναι στο DNA μου» ξεκαθαρίζει πως ήταν επιλογή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top