Γυμνός και... στον τοίχο ο George Clooney

Ποιός κα�� γιατί τον έκανε τοιχογραφία;

Μία γυμνή τοιχογραφία του George Clooney κοσμεί έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Σινσινάτι! Το έργο ονομάζεται «Και ο Θεός δημιούργησε τον Clooney», ενώ είναι εμπνευσμένο από τοιχογραφία της Καπέλα Σιξτίνα. Τυχαίο ή όχι, ο γόης του Hollywoodθα βρίσκεται στο Οχάιο για γυρίσματα.

Η έμπνευση και η δημιουργία του έργου ανήκει στον Mark Schmidt, που ζωγράφισε τον δημοφιλή ηθοποιό γυμνό σε έναν τοίχο του Studio Vertu.

Η τοιχογραφία είναι ίδια και απαράλ��αχτη με το «Η δημιουργία του Αδάμ» του Μιχαήλ Άγγελου που βρίσκεται στην Καπέλα Σιξτίνα, μόνο που αντί για τον Αδάμ βλέπουμε τον George!

Ένα ένα τα έβαλε τα 33 μαρμάρινα πλακίδια ο Schmidt για να σχηματίσει το σμιλεμένο σώμα του ηθοποιού και το αποτέλεσμα είναι -ομολογουμένως- εντυπωσιακό.

«Ο Clooney είναι δώρο Θεού για τις γυναίκες», δήλωσε ο δημιουργός της τοιχογραφίας και, για να προλάβει τυχόν αντιδράσεις, πρόσθεσε πως δεν είχε στόχο ούτε να προκαλέσει, ούτε να προσβάλει. Μάλιστα, προτείνει στον ηθοποιό να πάρει το έργο... σπίτι του, προκειμένου να διακοσμήσει την βίλα του στην λίμνη Κόμο!

Ο ηθοποιός σίγουρα θα βρεθεί στο Οχάιο για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, «The Ides Of March».

Για να δούμε... θα περάσει να δει το έργο του ή θα το προσπεράσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top