«Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς; Μωρό μου, σου την πέφτω!»

On camera πέσιμο στην Έλλη Κοκκίνου!

«Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς; Μωρό μου, σου την πέφτω!»

Τι κι αν έχει βουίξει ο τόπος για τη σχέση της Έλλης Κοκκίνου με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη;


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και έτσι η Έλλη Κοκκίνου δέχθηκε on camera πέσιμο από υποψήφιο παίκτη του Greek Idol που την έλεγε «μωρό μου» τονίζοντας ότι την αγαπάει! Το αστείο ήταν ότι ο υποψήφιος παίκτης ήταν γένους.. θηλυκού!


Η κοπέλα στάθηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής με τον Πέτρο Kωστόπουλο να τη ρωτάει πως τη λένε. «Νίνα… Νίνα Μαρία» απάντησε αυτή και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Έλλη Κοκκίνου: «Η Έλλη μου… Σαν αδερφούλα σε νοιώθω. Σε αγαπάω πολύ» της είπε με τη διάσημη τραγουδίστρια και κριτή του Greek Idol να την ευχαριστεί.


Αφού λοιπόν η 32χρονη κοπέλα ερμήνευσε 2-3 κομμάτια και η κριτική επιτροπή την ευχαρίστησε, άρχισε να πλησιάζει τους «τρεις»... επικίνδυνα: «Θεοί, είστε θεοί και οι τρεις» είπε με την κριτική επιτροπή να την ευχαριστεί σύσσωμη.


Εκείνη όμως… είχε βάλει στο μάτι την Έλλη Κοκκίνου: «Σ’αγαπάω, μ’ ακούς; Σ’ αγαπάω! Μωρό μου! Σου την πέφτω, σ’ αγαπάω» άρχισε να λέει έχοντας πλησιάσει πολύ την Έλλη Κοκκίνου, με την ίδια να αιφνιδιάζεται και να κάνει το σχήμα του Σταυρού με τα δάκτυλα της για να φύγει ο «δαίμονας» λέγοντας «Ώπα… ώπα!!»


Είδε κι απόειδε η καημένη η Νίνα Μαρία, έσκυψε το κεφάλι και άρχισε να αποχωρεί απογοητευμένη μονολογώντας «πλάκα κάνω, εντάξει…»!

πρώτη ανάρτηση: 19-02-2011, 22:54

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top