Έτοιμες για... μαλλιοτράβηγμα Μανωλίδου - Βελίκοβα;

Δύσκολη η συνύπαρξη στα παρασκήνια του «Dancing»

Έτοιμες για... μαλλιοτράβηγμα Μανωλίδου - Βελίκοβα;

Δύο «βασίλισσες» στον ίδιο θρόνο γίνεται; Δεν γίνεται! Έτσι λοιπόν οι φήμες θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου και την Γκαλένα Βελίκοβα να κρατιούνται με τα χίλια ζόρια για να μην μαλλιοτραβηχτούν στην εκπομπή που θα παρουσιάζουν για το «Dancing With The Stars»!

Τι κι αν μέχρι χθες η Ευγενία Μανωλίδου ήταν η βασική παρουσιάστρια στην καθημερινή εκπομπή που θα ασχολείται με τα backstage του σόου χορού; Η Γκαλένα Βελίκοβα έφυγε από την κριτική επιτροπή και πήρε «μετάθεση» στο ίδιο πόστο και για να δούμε ποιά θα είναι η βασική τώρα...

Οι φήμες θέλουν τις δύο γυναίκες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για το ποιά θα φαίνεται περισσότερο, πριν καλά καλά αρχίσει η προβολή! Βέβαια, η Γκαλένα -λόγω επαγγελματικής ιδιότητας και μόνο- μάλλον είναι καλύτερη στους ελιγμούς από την -θα καταρρεύσω- Μανωλίδου.

Οι δυό τους άλλωστε έχουν... προϊστορία, αφού στο «Dancing» η Ευγενία ίδρωσε και ξαναίδρωσε μέχρι η Γκαλένα να της δώσει το πολυπόθητο 10αρι, που με ευκολία «σέρβιρε» στην βασική της αντίπαλο, την Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Η εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις και απαιτεί πολλούς συνεργάτες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η Γκαλένα, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της εκπομπής», είπε στο Star η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, προσθέτοντας πως και οι δύο κυρίες είναι πρωτίστως επαγγελματίες.

Ε και; Οι επαγγελματίες δεν πιάνονται μαλλί με μαλλί; Μωρέ πιάνονται και παραπιάνονται! Μην σου πω ακόμα και εξτέ με εξτέ, άμα κάτι δεν τους «κάτσει» καλά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top