William Levy: γνωρίστε τον Λατίνο Brad Pitt!

Ποιός είναι ο σέξι πρωταγωνιστής του «Μαρία Άγγελέ Μου»;

William Levy: γνωρίστε τον Λατίνο Brad Pitt!

Τον έχουν χαρακτηρίσει «Λατίνο Brad Pitt» και -προφανώς- δεν έχουν άδικο: ο λόγος για τον William Levy, που υποδύεται τον Χουάν Μιγκέλ στην σειρά «Μαρία Άγγελέ Μου» του Star! Ποιός, όμως, είναι ο σέξι ξαν��ός Κουβανός και τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή;

Ο William Levy Guiterrez, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στην Αβάνα στις 29 Αυγούστου του 1979 και είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του.

Στα 15 του ο σέξι ξανθός με τους γραμμωμένους κοιλιακούς βρήκε αφορμή τις σπουδές στα οικονομικά για να πάει στο Μαϊάμι, ωστόσο, όνειρό του ήταν να γίνει σταρ του μπέιζμπολ.

Ένας τραυματισμός τον έκανε να αλλάξει ρότα και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ- ελέω και της εξωτερικής του εμφάνισης! Μάλιστα, οι φωτογραφίες του με αποκαλυπτικά και εφαρμοστά εσώρουχα κάνουν ακόμα θραύση στο Ίντερνετ...

Παράλληλα με τις φωτογραφήσεις, ο William έκανε μαθήματα υποκριτικής, ενώ έπαιξε μικρούς ρόλους σε διάφορες σειρές. Το 2002, όμως, ήρθε η στιγμή να κάνει το «μπαμ»: συμμετέχει σε δύο ριάλιτι, τα «Protagonistas de Novelas» και «Isladela Tentaction», κάτι που τον κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις στο Πουέρτο Ρίκο, σε δύο ταινίες, κάμποσες τηλεοπτικές σειρές και σε δέκα τηλενουβέλες, μεταξύ των οποίων το «Μαρία Άγγελέ Μου», που έχει καθηλώσει 46 εκατομμύρια τηλεθεατές σε Αμερική και Μεξικό και στη χώρα μας «κατατροπώνει» στην AGB Καραμεροχαριτάτους και Μενεγάκη!

Ο William έχει ανακηρυχθεί τέσσερις φορές «καλύτερος ηθοποιός» και «καλύτερος νέος ηθοποιός», ενώ κάθε χρόνο βρίσκεται στη λίστα με τους πιο σέξι Λατίνους!

Ο ίδιος, πάντως, είναι... μετριόφρων: «δεν πιστεύω πως είμαι όμορφος. Είμαι ένας κανονικός τύπος», έχει δηλώσει.

Κι αν κάποιες κυρίες ορέγονται να τον κατακτήσουν... τις πρόλαβε άλλη! Πρόκειται για την Αμερικανομεξικάνα ηθοποιό Elizabeth Guiterez, με την οποία ο 31χρονος σέξι σταρ έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Alexander και μία κόρη, την Kailey Alexandra.

Όπως γράφει το Down Town, πίσω από το glam και την οικογενειακή ευτυχία, ο William έχει απασχολήσει κατά καιρούς και με σκανδαλάκια, που ξεκινάνε από τις απλές κραιπάλες μέχρι τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση!

Μάλιστα, ο ηθοποιός είναι ακόμα στα δικαστήρια με μία 18χρονη, την Karla Alvarez, που υποστήριξε πως τον Ιούλιο του 2010 την αποπλάνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό έρωτα και την κόλλησε αφροδίσιο νόσημα! Η κοπέλα ζητά 950.000 δολάρια για βιασμό, ενώ ο ηθοποιός 10 εκατομμύρια για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top