Elisabetta Canalis: «το μητρικό μου ένστικτο το ικανοποιούν τα σκυλιά μου»

Αμετανόητη εργένισσα η σύντροφος του Clooney!

Elisabetta Canalis: «το μητρικό μου ένστικτο το ικανοποιούν τα σκυλιά μου»
«Δεν παντρεύομαι και δεν νοικοκυρεύομαι» φαίνεται πως τραγουδά η Elsisabetta Canalis, στον «καλό» της, George Clooney.

Η 32χρονη καλλονή που είναι μαζί με τον διάσημο ηθοποιό από το 2009, δηλώνει αμετανόητη εργένισσα, καθώς όπως λέει «δεν σκέφτηκα ποτέ να μείνω έγκυος. Δεν έχω μητρικό ένστικτο, αλλά ακόμα και να είχα, το ικανοποιούν τα σκυλιά μου».
Ευχαριστημένη με τη ζωή της όπως ακριβώς είναι, προτιμά όπως λέει να είναι «η κοπέλα» κάποιου και όχι «η σύζυγος» ή «η μάνα». Μάλιστα, δεν διστάζει να συγκρίνει τους Ιταλούς με τους Αμερικάνους: «Οι Ιταλοί άνδρες δεν λένε εύκολα “σ΄αγαπώ”. Αντίθετα, οι Αμερικάνοι είναι πιο ανοιχτοί στα συναισθήματα τους».

“Una fatsa una ratsa” Εlisabetta και Clooney, που αν δεν ταιριάζανε δεν θα… συμπεθεριάζανε, μιας και ο 49χρονος ηθοποιός όχι μόνο δεν το παίρνει το κορίτσι, αλλά το δηλώνει και δημόσια! « δεν σχεδιάζω ούτε να παντρευτώ αλλά ούτε και να κάνω παιδιά» δήλωσε πριν μερικές εβδομάδες στα ΜΜΕ.

Προς το παρόν πάντως, περνάνε καλά και έτσι, αφού μοιράζουν τον ελεύθερο χρόνο τους στα ταξίδια, στη βίλα του Clooney στην California, και σε άλλες κοινές δραστηριότητες που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Δείτε την Εlisabetta να παρουσιάζει το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top