Ποιοί «κάρφωσαν» την Καραβάτου για εγκυμοσύνη;

Θέλει η παρουσιάστρια να κρυφτεί κι αυτοί δεν την αφήνουν...

Ποιοί «κάρφωσαν» την Καραβάτου για εγκυμοσύνη;

Αντί να της ευχηθούν «περαστικά», της είπαν «να σου ζήσει» και, μάλιστα, on air! Ο λόγος για τους πρώην συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου, Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη, που σχολίασαν με τον τρόπο αυτό το σκούρο μαλλί με το οποίο εμφανίστηκε σήμερα η παρουσιάστρια. Κι ύστερα -λέει- φταίνε οι φήμες που μιλούν για εγκυμοσύνη...

Όπως πρώτο έγραψε το star.gr την περασμένη Κυριακή, η Κατερίνα Καραβάτου νοσηλεύτηκε σε γνωστή μαιευτική κλινική, φουντώνοντας τα σενάρια για εγκυμοσύνη.

Μετά από απουσία ημερών, η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της με το μαλλί πιο σκούρο και εμφανώς λαμπερή και ανανεωμένη.

«Δεν θα μιλήσω», είπε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του «Δέστε Τους» και ο Νίκος Μουτσινάς ανέλαβε να πει αυτό που δεν ήθελε η Μαρία: «να σου ζήσει», ήταν η ατάκα - βόμβα που έφερε γέλια και χειροκροτήματα.

«Εγώ υπολογίζω, γιατί δεν έχω δει κανέναν να βγαίνει από το νοσοκομείο και να λέει σώθηκα από αυτή την περιπέτεια, πέτα μου ανταύγειες σκούρες. Κάτι άλλο θα συμβαίνει δηλαδή», συνέχισε ο Μουτσινάς και έσταξε το φαρμάκι του για την πάλαι ποτέ συνεργάτιδα, προσθέτοντας πως το χρώμα του κάνει... Φαίη Σκορδά!!!

Εντάξει παιδιά, το πιάσαμε το υπονοούμενο! Αλλά μετά μην πει η Καραβάτου ότι δημοσιεύματα, portals και blogs κρύβονται πίσω από τα περί εγκυμοσύνης... Εντάξει;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top