«Άδειασε» την Μενεγάκη ο Μουτσινάς!

Αφού παράτησε τον «Καφέ», ήρθε η ώρα του «θαψίματος»

«Άδειασε» την Μενεγάκη ο Μουτσινάς!

Τι κι αν έφαγε ψωμί από τα χεράκια της (και δεν εννοούμε φρατζόλα); Τι κι αν την άφησε στα κρύα του λουτρού μεσούσης της σεζόν και με διαβεβαιώσεις ότι θα ξαναπεράσει από τον «Καφέ»; Ο Νίκος Μουτσινάς «στόλισε» δεόντως την Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας μαζί με την Μαρία Ηλιάκη το ντύσιμό της!

«Κορίτσι... Ροζαλίντα... Όμορφη είναι, αλλά αυτό με το λουλούδι είναι σαν να ήθελε να φύγει και τελευταία στιγμή του είπε κάτσε και έμεινε εδώ», είπε ο Μουτσινάς για την Ελένη, που φορούσε τζιν, ροζ ραντάκι και λουλούδι στο μαλλί.

Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία η Ηλιάκη: «μου φαίνεται ότι... να μην πω; Την Ελένη την θέλω αλλιώς, δεν μπορώ την Ελένη με το τζιν και το φανελάκι το απλό. Φαίνεται πολύ απλό αυτό για Μενεγάκη. Δεν θέλω να βγαίνει με το τζιν και το φανελάκι, μου κλωτσάει». Και με τι να βγαίνει καλέ στις 10 το πρωί; Με τουαλέτα για με μίνι;

Σύσσωμη η παρέα την παρομοίασε με την Μαρία της γειτονιάς, με τον Νότη Χριστοδούλου να λέει ότι εμπνεύστηκε από την Μαριμάρ.

Αν τους άκουγε η Ελένη ήθελα να ‘ξερα τι θα σκεφτόταν και τι θα έλεγε... Αλλά τι να σου κάνει και ο Μουτσινάς; Μπορεί στον «Καφέ» να εκτελούσε χρέη γελωτοποιού για να γελάει η «βασίλισσα», πλέον όμως αφοσιώθηκε στο «Δέστε Τους» και ξέχασε... τα λάχανα και χάχανα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top