Miley Cyrus: Δεν μιλιέται με τον πατέρα της

Έχουν να «τα πουν» δυο μήνες

Miley Cyrus: Δεν μιλιέται με τον πατέρα της
«Η οικογένεια μου έχει κυριευθεί από τον Σατανά». Με αυτά τα λόγια έκανε την αυτοκριτική του ο πατέρας της Miley Cyrus, ο οποίος όπως είπε μετανιώνει που την άφησε να γίνει διάσημη από τόσο μικρή ηλικία.

Σε συνέντευξη του σε μεγάλο αμερικανικό περιοδικό, παρομοίασε την κόρη του με πολλούς διάσημους «καταραμένους» σταρς που παρήκμασαν και είχαν τραγικό τέλος, όπως τον Kurt Cobain, την Anna Nicole Smith, και τον Michael Jackson!
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, δεν είναι άξιο απορίας που η Miley δεν του μιλάει πια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πατέρας και κόρη έχουν να τα πουν δυο μήνες (από τον Δεκέμβριο), ενώ εκπρόσωπος της 18χρονης σταρ δήλωσε στον Τύπο: «Ένας πατέρας δεν κάνει τέτοια πράγματα. Τόσα χρόνια που έβγαζε εκατομμύρια από τη Hannah Montana δεν είπε τίποτα. Και τώρα που η Miley έγινε 18 και μπορεί να αποφασίζει μόνη της, λέει όλα αυτά τα πράγματα. Είναι ασυγχώρητος».

Πλέον, η Miley όχι μόνο δεν θέλει να του μιλά, αλλά του πετά και το μπαλάκι δια… εκπροσώπου πάλι! «Η Miley του έχει πει ότι αν θέλει να της μιλήσει, έχει τον αριθμό του τηλεφώνου της».

Για την ιστορία, η Miley Cyrus έγινε γνωστή μόλις στα 12 της όταν άρχισε να πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Hannah Montana. Έκτοτε, έχει διάσημη σε όλο τον κόσμο, ενώ τα κέρδη της έφτασαν πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια. Έχει χαρακτηριστεί ως το χειρότερο πρότυπο των νέων, ενώ έχει εμπλακεί και σε πολλά σκάνδαλα. Στα 15 τ��ς φωτογραφήθηκε topless για το Vanity Fair, συνέχισε με προκλητικές εμφανίσεις, ενώ αποκορύφωμα ήταν το βίντεο που διέρρευσε την περασμένη χρονιά στο Ίντερνετ και την έδειχνε να καπνίζει κάνναβη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top