Δήλωση-έκπληξη του Χρήστου Δάντη για την Eurovision

Τί είπε και ξάφνιασε το κοινό του ο τραγουδιστής;

Δήλωση-έκπληξη του Χρήστου Δάντη για την Eurovision

Η απάντηση που έδωσε ο Χρήστος Δάντης για την Eurovision μπορούμε να πούμε ότι μας ξάφνιασε. Για την ακρίβεια, μας άφησε… άφωνους να το πούμε, άλαλους να το πούμε, πώς αλλιώς να το πούμε και εμείς δεν ξέρουμε.

«Ωραία είναι τα τραγούδια αλλά ο τίτλος που θα έδινα στο θέμα Eurovision είναι το όνομα της μπάντας που συνεργάζομαι. Κλάϊν μάϊν. Κανείς δεν ενδιαφέρεται», δήλωσε. Βέβαια, ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν και ότι ο διαγωνισμός σχετίζεται άμεσα με την οικονομική κρίση, είναι γεγονός. Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι το σημείο να λέμε ότι κανείς δεν ασχολείται, υπάρχει απόσταση και μάλιστα τεράστια.

Ο τραγουδιστής απάντησε στο ερώτημα εάν θα έγραφε τραγούδι ξανά για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. «Δεν λέω ποτέ μεγάλα λόγια αλλά αυτήν την περίοδο, στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, κανείς δεν ασχολείται με αυτό το θέμα».

Ο Χρήστος Δάντης που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005 ως συνθέτης με το number one και έθεσε ξανά συμμετοχή στον ίδιο διαγωνισμό δύο χρόνια μετά με το No Madonna δείχνει να μην έχει πλέον καμία διάθεση να ασχοληθεί ξανά με το θέμα. Οι λόγοι; Άγνωστοι. Το εάν έχει μεσολαβήσει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και σε κάποιον άλλο, επίσης άγνωστο. Όταν όμως έχεις ήδη συμμετάσχει δύο φορές σε έναν διαγωνισμό και μετά βγαίνεις και λες ότι κανείς δεν ασχολείται, αυτό ίσως ξενίσει. Γιατί οπωσδήποτε, εάν κάποιος έλεγε κάτι τέτοιο, όταν εκείνος συμμετείχε στον διαγωνισμό, ίσως του κου Δάντη να μην του άρεσε. Και δικαίως…

Δείτε τί δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top