Μενεγάκη-Κωστόπουλος: Η ατμόσφαιρα... ηλεκτρισμένη;

Τι έγινε στο Βράδυ και τί δεν έγινε στον Καφέ;

Πριν από λίγες ημέρες ο Καφές με την Ελένη δεν έπαιξε ούτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που είχε μεταδοθεί την προηγούμενη. Τότε, όσοι το πρόσεξαν, είπαν ότι αυτό δεν έγινε γιατί υπήρχε η πληροφορία ότι η εκπομπή της Ελένης εκείνη την Παρασκευή ήταν μαγνητοσκοπημένη, καθώς Ελένη και Ματέο είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για Παρασκευο-Σαββατοκύριακο.

Μην το ψάχνετε. Και «ζωντανή» που ήταν σήμερα, πάλι δεν έπαιξε τίποτα από την εκπομπή του κουμπάρου της. Τι Γιάννη Ζουγανέλη είχε, τι Σίσσυ Φειδά είχε, τι Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε… Μα τίποτα πια δεν της άρεσε για το δείξει στον Καφέ;

Τι να της αρέσει; Εδώ βγήκαν μαζί ο Πέτρος και ο Λύκος, ε… συγγνώμη ο Τσιμιτσέλης και είπαν τα δικά τους για την Ελένη. Είναι δυνατόν εκείνη να το δείξει κιόλας;

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε στο Βράδυ είπε ότι του αρέσει το ψάρεμα. Του έφερε λοιπόν ο Κωστόπουλος μία καλαθούνα γεμάτη ψάρια, άλλο έναν δίσκο γεμάτο δολώματα και του ζήτησε να προσδιορίσει τι είναι τι. Ο Τσιμιτσέλης τα βρήκε όλα γιατί είναι πραγματικός ψαράς και όχι ψεύτικος. Η λεπτομέρεια όμως της υπόθεσης ήταν ότι με το που είδε τα ψάρια ο πρωταγωνιστής, δεν είχε τι άλλο να… πρωτοπεί και είπε: «Αυτό είναι για την Μενεγάκη!»

Ο Κωστόπουλος τον ρώτησε: «Τι είναι; Λούτσος;»

«Ναι» είπε εκείνος και το κοινό άρχισε να χειροκροτεί.

Μα και αυτός ο χριστιανός… Χάθηκε να πει αυτά που είπε μετά… κατευθείαν; «Σαργός, φαγκρί, λακέρδα, κολιός, σκουμπρί», όλα τα βρήκε. Όπως βρήκε και τα δολώματα μετά.

Είπε και για το café bar που έχει ανοίξει στην Αργυρούπολη, είπε και ότι τον γάμο τον σκέφτεται αλλά όχι άμεσα, ενώ κατέληξε ότι δεν υπάρχει σχέση που να μην περνάει δύσκολες στιγμές.

Όλα καλά, αυτό με τον λούτσο τι το ήθελαν; Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε… πάλι ξανά μανά εκεί θα γυρίζουμε; ‘Η ψάχνουμε αφορμή; Γιατί αιτία έχουμε… τις φωτογραφίες Ελένης-Ματέο…

Δείτε τί είπε ο Τ��ιμιτσέλης στον Κωστόπουλο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top