«Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω εάν είμαι με τον Μπόγρη»

Τί δήλωσε η Ελλη Κοκκίνου για τον έρωτα και το Greek Idol

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω εάν είμαι με τον Μπόγρη»

Νέα αρχή κάνει η Ελλη Κοκκίνου που βλέπει την ζωή της να αλλάζει, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στα επαγγελματικά της. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το εάν είναι ερωτευμένη, ιδίως μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και στις οποίες διακρίνεται η ίδια μαζί με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Μπόγρη να ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας.

«Μπορώ να σου απαντήσω ότι είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου και ότι χαμογελώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα, δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω. Εσύ οφείλεις να με ρωτήσεις – το κατανοώ – αλλά εγώ δεν οφείλω να σου απαντήσω… Εσύ το κατανοείς αυτό;»

Η Έλλη είπε την γνώμη της για τον έρωτα και το κατά πόσον στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να υπάρχουν στεγανά. «Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά στον έρωτα. Ο καθένας πρέπει να ακούει την καρδιά του και μόνο αυτή. Δεν χωράνε κανόνες στην αγάπη. Ο καθένας πρέπει να ζει την ζωή του και να υποστηρίζει τα θέλω του και τις επιλογές του. Και μία γυναίκα, δεν παύει να είναι γυναίκα επειδή έκανε παιδί».

Η τραγουδίστρια μίλησε για το Greek Idol, αλλά και για την «χημεία» που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη, με τον οποίο όπως είπε έχουν υπάρξει και δύσκολες στιγμές, όχι όμως τόσο έντονες ώστε να αποτελούν κόντρα. Οσο για την κριτική της προς τους υποψηφίους;

«Μπορεί να υπήρξα κάποιες φορές σκληρή, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι αντικειμενική και επιεικής, όσο μπορώ τέλος πάντων. Με την κριτική μου θέλω να βοηθήσω τα παιδιά να διορθωθούν, να δουν κάτι πιο καθαρά, να προσέξουν το επόμενο βήμα τους και όχι βέβαια να τους κόψω τα φτερά. Πρέπει να εμψυχώνουμε τα παιδιά, χωρίς να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά. Γιατί άμα χαϊδεύεις τα αυτιά του άλλου, δεν γίνεται καλύτερος, δεν βλέπει να λάθη του και δεν διορθώνεται».

Θα πήγαινε σε τάλεντ σοου αρκεί να μην την είχαν έγκλειστη σε ένα σπίτι. Από τα λίγα πράγματα που βλέπει στην τηλεόραση είναι το Νησί, το οποίο θεωρεί εξαιρετικό. Δεν βλέπει πολλή τηλεόραση γιατί όταν βρίσκεται στο σπίτι της, ο γιος της θέλει να βλέπουν μόνο παιδικά προγράμματα!

Πηγή: TV Zapping

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top