Μανώλης Λιδάκης: «Αν φας τη σφαλιάρα και δεν μάθεις, είσαι βλάκας»

Tι λέει για τα ναρκωτικά, την κατάθλιψη και τα λάθη του

Μανώλης Λιδάκης: «Αν φας τη σφαλιάρα και δεν μάθεις, είσαι βλάκας»
Στην ζωή του, ο Μανώλης Λιδάκης έχει την τάση να ξεχνά τα άσχημα και να προχωρά παρακάτω. Άλλωστε όπως και ο ίδιος λέει «αν φας τη “σφαλιάρα” σου και δεν μάθεις τίποτα, πρέπει να είσαι πολύ βλάκας. Στη ζωή ο,τι έρθει, καλώς να έρθει».

Σκοπός για τον γνωστό τραγουδιστή είναι να κρατά ο άνθρωπος το τιμόνι και να μην νομίζει ότι το ελέγχει: «όποιος πει ότι ελέγχει τα ναρκωτικά, λέει ψέματα. Όποιος είναι καπνιστής και υποστηρίζει ότι το ελέγχει, λέει ψέματα. Όποιος πίνει και λέει ότι έχει μέτρο, λέει ψέματα».

Αν και παραδέχεται ότι έχει πει στον εαυτό του πολλά τέτοιου είδους “ψέματα”, θεωρεί πιο σημαντικό «να μην ασελγείς πάνω στους άλλους. Α τώρα εσύ θέλεις να δώσεις μια κουτουλιά και να σπάσεις το κεφάλι σου, δεν θα σου πει κανείς ότι αμαρτάνεις».

Μιλώντας για μια παλιά του γνώριμη την κατάθλιψη, την χαρακτηρίζει «μια γελοία κυρία» που όπως λέει «τη γνωρίζω πολύ καλά». Για τον γνωστό τραγουδιστή όταν έχεις κατάθλιψη «νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα, αλλά στην ουσία το δημιουργείς μόνος σου».

Πως το ξεπέρασε; «με χιούμορ» καθώς «στην κατάθλιψη το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις τι έχεις. Όταν το αντιλαμβάνεσαι, γελάς».

Όσο για το αν είναι πλέον ευτυχισμένος; την απάντηση τη δίνει μόνος του: «η ευτυχία είναι αναλαμπές. Πάντως σίγουρα δεν είμαι άνθρωπος με τον οποίο θα μιζεριάσεις. Θα περάσεις καλά!».

Πηγή: People
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top