Το ατύχημα του Κώστα Καραφώτη που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Στιγμές αγωνίας για τον γνωστό τραγουδιστή

Το ατύχημα του Κώστα Καραφώτη που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος χτύπησε σε μηχάνημα που βρίσκεται στην σκηνή του Fix της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδά, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλυ Κελεκίδου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής χτύπησε σε μηχάνημα που βγάζει ακτίνες lazer και μάλιστα δευτερόλεπτα αφότου βγήκε, ωστόσο δεν κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν τόσο σοβαρά για εκείνον.

«Την στιγμή που ήταν να ξεκινήσει το πρόγραμμά ��ου, μόλις βγήκα στην σκηνή, χτύπησα πάνω σε ένα μηχάνημα που βγάζει τις ακτίνες lazer στην σκηνή. Χτύπησα πάρα πολύ δυνατά το κεφάλι μου, ξεκίνησα να τραγουδάω, ζαλίστηκα, απλά δεν συνειδητοποίησα αμέσως τι είχε γίνει. Αισθάνθηκα περίεργα, δεν λιποθύμησα, αλλά ένιωσα σαν να είμαι ιδρωμένος στον αυχένα μου. Αυτό όμως δεν ήταν ιδρώτας, ήταν αίμα, το οποίο ουσιαστικά είχα βγάλει στο κεφάλι χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι», δήλωσε.

Ο τραγουδιστής διευκρίνισε ότι δεν σταμάτησε το πρόγραμμά του για να μην τρομάξει τον κόσμο: «Για καλή μου τύχη, όλο το αίμα έτρεχε προς τα πίσω και πήγαινε σε όλο το πουκάμισο και το κοστούμι. Κατά κάποιον τρόπο δηλαδή ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Ομως, είχε ανοίξει το κεφάλι μου και το αίμα από μέσα έτρεχε ποτάμι. Επειδή όμως δεν γινόταν να κατεβώ από την πίστα, γιατί από κάτω υπήρχαν 2.000 άτομα, συνέχισα μέχρι το τέλος του πρώτου προγράμματος για να μην καταλάβει κανείς τίποτα και βασικά για να μην τρομάξει ο κόσμος – ευτυχώς δηλαδή που το αίμα όπως σας είπα έτρεχε προς τα πίσω -».

Ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε ότι εκείνοι που του είπαν ότι χρειάζεται να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο ήταν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου. Εκείνος, όμως, σαν άψογος επαγγελματίας, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και πήγε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο: «Ήταν μια βαθιά εκδορά, που ήταν στα όρια του ραψίματος και μη. Μου έκαναν βέβαια αντιτετανικό ορό, γιατί χτύπησα σε σίδερο, μου φρόντισαν το τραύμα και το πράγμα τελείωσε εκεί. Όλα τώρα είναι μια χαρά».

Δείτε τις δηλώσεις του στο Super Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top