Κωνσταντίνος Αργυρός: «Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα»

«Ζω σε ένα δικό μου κόσμο»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα»
Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Sory», όταν ήταν μόλις 18 ετών. Εφτά χρόνια μετά, έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα μεγάλο μέρος από το όνειρο του και όπως λέει «αισθάνομαι τυχερός».

Μιλώντας στο περιοδικό Hello για τον έρωτα και τις σχέσεις, δηλώνει ότι «όταν είμαι ερωτευμένος, είμαι σε ένα δικό μου κόσμο. ‘Όταν ερωτεύομαι, είμαι αρκετά δημιουργικός». Αυτή την περίοδο δηλώνει ερωτευμένος, ενώ παραδέχεται ότι όταν του συμβεί «τα δίνω όλα, αρκεί ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να μου βγάζει τον ερωτισμό και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα».
Δεν έχει δει ποτέ ερωτικά μια φίλη του αφού όπως λέει «η φιλία για μένα είναι κάτι ιερό», ενώ δεν θα είχε ενδοιασμό να κάνει σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα «φτάνει να μου έβγαζε αυτό που θα ήθελα. Ο έρωτας δεν μετράει χρόνια, status και κοινωνικό υπόβαθρο».

Οι γυναίκες τον φλερτάρουν και ενδίδει μόνο όταν είναι ελεύθερος: «όταν είμαι σε σχέση και νιώθω ερωτευμένος, δεν φλερτάρω ποτέ».

Τον ελεύθερο χρόνο του ξεκουράζεται, πηγαίνει γυμναστήριο και βλέπει τους φίλους του. Μεγάλη του αγάπη είναι οι «αποδράσεις» και ειδικά η Λευκάδα απ΄όπου κατάγεται και αποτελεί τον αγαπημένο του προορισμό.

Όσο για το τραγούδι; απ��τελεί «πηγή έρωτα και ζωής» για τον νεαρό τραγουδιστή, που όπως λέει «δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτό. Είμαι “ερωτευμένος και τρελός” με αυτό που κάνω».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top