Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω νιώσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα»

«Είμαι αδιόρθωτος στις σχέσεις μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω νιώσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ηλέκτρα Νικολούζου, πρωταγωνιστούν στην μοιραία ερωτική ιστορία του Τενεσί Ουίλιαμς «Λεωφορείο ο Πόθος», και μιλούν για τον έρωτα, τις σχέσεις και τα λάθη τους:
Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

Ποια πιστεύει ότι είναι η υγιής σχέση;

«Το στοιχείο της υποχωρητικότητας είναι σημαντικό. Δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Χρειάζεται να λαμβάνεις υπόψην τα “θέλω” του συντρόφου σου».

Χάνει τον έλεγχο όταν ερωτεύεται;

«Καλό είναι να χάνουμε τον έλεγχο στον έρωτα! Ύστερα από χρόνια, ότυαν θα τα σκεφτόμαστε μπορεί να “βλέπουμε” σε αυτούς του έρωτες και τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας».
Αναγνωρίζει τα λάθη του μέσα στις σχέσεις;

«Σαφώς και τα αναγνωρίζω και συνήθως κάνω τα ίδια! Είμαι αδιόρθωτος και το έχω δεχτεί! Δεν είναι μόνο ο εγωισμός στη σχέση αλλά και η ζήλια που μας οδηγεί σε λάθος χειρισμούς καταστάσεων».

Έχει νιώσει μέχρι σήμερα το μεγάλο έρωτα;

«Έχω νιώσει ερωτευμένος και “χαμένος” μέσα στον έρωτα. Αν κάποιος απ΄ αυτούς ήταν ο μεγάλος μου έρωτας, τότε θα ήταν ακόμη δίπλα μου. Θα με άντεχε και θα τον άντεχα».

Είναι αυθόρμητος στη ζωή του;

«Είμαι πολύ ενθουσιώδης. Είμαι πολύ αυθόρμητος ακόμα και στις φιλικές μου σχέσεις».

Είναι ματαιόδοξος;

«Σιγά σιγά, μεγαλώνοντας, αρχίζει να “σβήνει”. Βλέπεις πιο ουσιαστικά πράγματα».
Για την συμπρωταγωνίστρια του Ηλέκτρα Νικολούζου, στις σχέσεις «χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω για να “χωρέσεις” τον άλλον». Όταν ερωτεύεται «μπορεί να είναι επικίνδυνο, όμως είναι πιο ωραίο». Τα λάθη της μέσα στις σχέσεις τα χαρακτηρίζει «άπειρα» και τα καταλαβαίνει: «ζητάω συγγνώμη, με κάνουν καλύτερη. Αλλά δεν τελει��νουν ποτέ! Στην επόμενη σχέση μου, θα κάνω άλλα».

Ζει περιμένοντας τον «μεγάλο έρωτα», ενώ παραδέχεται ότι στη ζωή της ενεργεί «πολύ αυθόρμητα», κάτι που δεν της βγαίνει πάντα σε καλό.

Πηγή: Hello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top